Czy ktoś próbował i z jakim skutkiem odklejać etykiety z piwa Konstancin "Szef Joli poleca"? Wyglądają na robione jakimś domowym sposobem i boję się, żeby ich nie uszkodzić.
Warszawa, Koszykowa 53 (przed architektami), Jola [zamknięte]
Collapse
X
-
-
odchodzą bez szwanku i rozmycia w letniej wodzie, mi schodziły z butelki bez żadnego uszczerbkuGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Dzięki. Co prawda etykiet nie zbieram, ale szkoda mi było wyrzucić je razem z butelkami.
Pewnie uda się na jakiejś giełdzie wymienić je na kapslewww.collections.pl
Forum Kolekcjonerów Rzeczy NajróżniejszychComment
-
Dziś robiłem zakupy i trafiłem między innymi na walońskie i izerskie z Czarnkowa, naturalne i rycerza z Gościszewa, Komesa z Fortuny, resztki starego Krakowa oraz sporo czeskich w tym Bernard Czerne specjal niepasteryzowane z Humpolca.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Też dziś wpadłem na szybko - potwierdzam to co napisał Ahumba, dodam tylko, że ze Starego Krakowa to już chyba tylko Dark Ale zostało. Pojawiło się też trochę nowych piw z Belgii - oba Corsendonki (w tym też zestaw ze szkłem), jakieś Tongerlo - cen nie znam, ale znając ten sklep, to pewnie spore...Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez TekuComment
-
Temat o etykietach Joli Konstancina wywędrował do Kolekcjonerstwa.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Oprócz wyżej wymienionych powrócił porterek z Ciechanowa, Ciechan Wyborne ze świąteczną etykietą i O.K.BEER również z nową etykietą. A jeśli mowa o nowych etykietach to Konstancin niepasteryzowany z Mikołajem. Ale to już inny temat.Ostatnia zmiana dokonana przez sopista; 2007-12-15, 14:57.Comment
-
miałem ostatnio okazję przechodzić Koszykową, więc wstąpiłem;
wybór piw z lokalnych polskich browarów rzeczywiście imponujący, są chyba pod tym względem najlepsi w W-wie, razi jedynie marża - każde piwo kosztuje jakieś 70-80 groszy więcej niż normalnie;
sklep dla tych, którzy polują na coś czego nie dostaną nigdy w swoim pobliżuComment
-
Witam jestem tu nowy(na browar.biz), i ogromnie ciesze się że znalazłem forum odnośnie sklepu "Jola", gdyż od czasu do czasu tam kupuję. Nie jestem piwoszem, ale piję piwa tylko regionalne (sic!), mniej znane...wspieram Polskie browarnictwo:]] Trochę zdziwiłem się tym co piszecie (a przeczytałem 12 kolumn tekstu, by być w temacie) że niektóre piwa są tam droższe, bo ilekroć jak tam jestem (no chyba że mam takiego pecha, ale wątpię
) to dla przykładu piwo "szef jola" albo już NIE MA, albo są ostatnie sztuki....czyli ludzie kupują.
Pozdrawiam....Comment
-
Trochę zdziwiłem się tym co piszecie (a przeczytałem 12 kolumn tekstu, by być w temacie) że niektóre piwa są tam droższe, bo ilekroć jak tam jestem (no chyba że mam takiego pecha, ale wątpię
) to dla przykładu piwo "szef jola" albo już NIE MA, albo są ostatnie sztuki....czyli ludzie kupują.
ale ja już jakoś przywykłem np. do Fortuny po 4 złote (choć na Czarnków za 3.30 jakoś nie mogę się przemóc
).
Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
-
Przechodziłem dziś obok więc zajrzałem na sekundkę - pojawiło się Naturalne Niefiltrowane z Gościszewa, niestety w cenie 4,40...Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
-
Bardzo fajny sklep z alkoholami, byłem w niedzielę, sympatyczny chłopak porozmawiał ze mną chyba z godzinę (jestem strasznym gadułą, sorry !!!), sporo piw w lodówkach i drugie tyle na półkach, ceny ??? no cóż dosyć drogo, ale sklep w tym miejscu Warszawy kosztuje majątek w wynajmie !!! Z pewnością będę zaglądał tam częściej.
pozdComment
-
Niefiltrowanego Gościszewa już nie ma i nie wiadomo kiedy będzie...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
W Joli dzisiaj kupiłem Konstancin z serii Szef Joli poleca z innymi parametrami , właściciel planuję wprowadzić to piwo na stałe do sprzedaży.
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment