Dzisiaj pojawił się niepasteryzowany Bernard. Cena 4.90
Warszawa, Koszykowa 53 (przed architektami), Jola [zamknięte]
Collapse
X
-
-
-
Szajze, że też muszę mieć jutro zajęcia do 19 :/Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
ja już uszczupliłem te zapasy o jedyne 20 butelekZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika centonja już uszczupliłem te zapasy o jedyne 20 butelekPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
no pysznego red house'aZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103Comment
-
No i wykupili Red House'a. Wczoraj już nie było . Podobno ma jeszcze być, proponuję wprowadzenie limitów zakupu . Obiecywany Stary Kraków i Fortuna również nieobecne. Były natomiast m.in. Gold- pierwszy raz spotkałem w Warszawie piwo z browaru Kormoran- i Grudziądzkie Dobre Niepasteryzowane z podobizną Tomasza Adamka. I jeszcze niepasteryzowany Bernard z półrocznym terminem przydatności .Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibiNo i wykupili Red House'a. Wczoraj już nie było . Podobno ma jeszcze być, proponuję wprowadzenie limitów zakupu .Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Są też Łódzkie (Porter i Cork), Barkas, Staropolskie Złote (konserwa).Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Zrobili my wczoraj ostatkowe zakupy w tym sklepie i nawet skorzystali my z promocji 10 + jedno gratis w średniej cenie Niestety Red House'a nie było, za to był pyszny Tucher Bojuvator (czy jak on tam się pisze )bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Przytargalem do domu zgrzewke Red Hause i Pszenicznego , dzisiaj byla dostawa , pol palety , Krakow nie dojechal bo w kielcach ....skrzynia sie im popsula ... bedzie w przyszlym tygoniu , GAB bedzie w przyszlym tygodniu , Jesli chodzi o Fortune to musza specjalnie jechac do browaru wiec niewiadomo kiedy bedzie ....Pan obdzwanial tych ktorzy zostawiali numery telefonow zawiadamiajac ze piwo jest ....
pozdrawiamComment
-
Też dzisiaj odwiedziłem Jolę i mogę potwierdzić że ciotka Regina przyjechała w odwiedziny z dużym bagażem także pewnie kilka dni pobędzie w stolicyCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
Comment