Odwiedziłem przed chwilą ten sklepik a tam rewelacja: Kożlak Jurand z dzisiejszej dostawy. Jest także min. kożlak Amber, Wyborne Gambrinus i piwka z Lwówka Śl. Uciołem miłą pogawędke z właścicielami sklepu i na odchodne zostałem obdarowany kilkoma waflami i ku mej radości kuflem Poulanera z Oktoberfest. Jednym słowem sklep godny odwiedzenia.
Warszawa, Koszykowa 53 (przed architektami), Jola [zamknięte]
Collapse
X
-
-
i ja byłem tam około 20 po Lwówek - z pośpiechu nawet na Koźlaka nie zerknąłem ale jutro postaram się naprawić błąd
pogawędkę i ja uciąłem a Lwówek czeka......Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
[QUOTE]Emiliano napisał(a)
Mają tam duży wybór piw polskich i zagranicznych (miła pani ekspedientka powiedziała że ok. 130 gatunków).
Te 130 gatunków to chyba w sferze marzeń ,
A sklepik może i fajny, ale te ceny...
Ja wiem że centrum, że czynsze itp., ale bez przesady...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Hihhihihi - Jak była dyskusja, że W Piwach Świata jest zbyt drogo to Iron bronił zawzięcie podając za przykład : ceny, czynsze, mały obrót. Toć przecież tutaj jest tak samo. NIe bronię ich bo sam uważam,e mocno przesadzają ale trzeba być konsekwentnym - tym bardziej, że wiesz, że część piwek biorą przez pośrednictwo a muszą sobie swoją marżę jeszcze doliczyć.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
sodom napisał(a)
Pojawił się tam Kożlak z Ambera, cena chyba 4,20 zł.Comment
-
ceny....
Audi napisał(a)
Ta cena na Koźlaka z Ambera to naprawde chyba troche przesadzona Ja sprzedaje za 3,70,- i wydaje mi sie że drogo,no ale tak jak piszecie "czynsze,małe obroty itp.Пиво не чай, стакана не хватит ;-)Comment
-
Ta cena na Koźlaka z Ambera to naprawde chyba troche przesadzonaComment
-
Emiliano napisał(a)
Koźlak z Ambera kosztuje obecnie na koszykowej 4,00 pln i nie uważam, żeby była to cena "przesadzona". Ceny pozostałych piw też nie są wbrew pozorom wygórowane - w końcu to salon alkoholi a nie supermarket...
Więc od dzisiaj u mnie dla Was Koźlak z Ambera kosztuje 3,50,-
i Wasze
Comment
-
Kożlaka kupicie też na Polnej w Warszawie. Jaka jest jego obecna cena - nie wiem, ale poprzedni transport schodził po 3,60 PLN.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Audi napisał:
w przypadku Koźlaka to nawet te 4,00 to też przesadaComment
Comment