Piwa po terminie NIE MOGĄ BYĆ SPRZEDAWANE - tak stoi w polskim prawie...
Warszawa, Koszykowa 53 (przed architektami), Jola [zamknięte]
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Aktualnie rewelacyjny wybór . Kilkanaście piwek z Luksemburga i ponad 30 z Francji. Butelki generalnie 0.33 litra. Do tego kilka nowych belgów, austrii i piw z innych krajów.
Jest z czego wybierac..... ale warto się pośpieszyc.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Jakieś 2 tygodnie temu i odwiedziłem ten sklep. Kopara mi opadła gdy zobaczyłem TYLE DOBRA. Trafiłem akurat na dostawę Luksemburga i Francji. Fundusze miałem skromne ale i tak zostawiłem w kasie prawie 100 zł.
WYBÓR REWELACJA. Nigdzie w polskim sklepie nie widziałem takich piw. Było ich z 50 róznych rodzajów.
Comment
-
-
Czy ktoś może ma odklejane ostatnimi czasy (powiedzmy w tym roku) a zakupione w tymże sklepie firmowe ety na piwa z Konstancina ?
Wzamian dałbym inne konstancińskie Jolki ewentualnie odkupił po rozsądnej cenie. W przypadku gdy nie interesowała by kogoś wymiana lub sprzedaż i mógłby je odstąpić podesłałbym po prostu zaadresowaną kopertę ze znaczkiem.
W razie czego dajcie znać na PW by nie offtopikować tego tematu. Jeśli macie jakieś skany to podeślijcie na cooperbeer(małpa)wp.pl . Fęx.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Odpowiem sam sobie - nie ma
Co prawda piwo nie zajmuje w tym sklepie wiele miejsca, ale wybór jest zacny. Różne piwne wynalazki, których nigdy wcześniej na oczy nie widziałem. Ceny adekwatne do wyboru i egzotyczności, jakbym chciał kiedyś zaszaleć to wiem gdzie się udać na zakupyJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziWczoraj do Joli przyjechała ponoć dostawa .......
Warto się pośpieszyc .....2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Byłem wczoraj w tym sklepie.
Bardzo miła obsługa, ładnie wyeksponowane piwa, przyjemna atmosfera. Jeśli chodzi o asortyment to akurat trafiłem na czas przed dostawą... i bardzo dobrze! I tak z planowanych 100zł okazało się, że zostawiłem w tym sklepie 210, a i tak nie kupiłem wielu piw, które chciałbym spróbować
Zdecydowanie polecam sklep - trafia on na listę moich ulubionych sklepów, których włącznie z tym jest jak na razie... trzy, choć po sklepach specjalistycznych już trochę się najeździłem
Ceny także niezbyt wygórowane - wiele niedostępnych w innych sklepach Belgów da się kupić w cenie poniżej 10zł. Co więcej piwo z Mauritiusa czy wysp St. Vincent i Grenadyny kosztowało poniżej 30zł - to już więcej za sztukę wyszło sprowadzane w niemałej ilości piwo z japonii.Last edited by Lysack; 2010-10-17, 15:29.Zapraszam na Piwarium.pl - moja piwna kolekcja!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lysack Wyświetlenie odpowiedzi....Ceny także niezbyt wygórowane - wiele niedostępnych w innych sklepach Belgów da się kupić w cenie poniżej 10zł....
Comment
-
-
Petrus -> to może odniosę się inaczej Polskie piwa, nie ukrywam, są dość drogie, ale za to piwa belgijskie, francuskie czy inne, bardziej egzotyczne są w dobrych cenach, biorąc pod uwagę koszty jakie towarzyszą sprowadzaniu z takich krajów. Bo to jednak nie jest hurtownia, która sprowadza kontener i rozprowadza je dalejZapraszam na Piwarium.pl - moja piwna kolekcja!
Comment
-
-
Obecnie w ofercie sporo piw z Danii i Szwecji. Chciałem nawet zakupić duńskiego stouta, ale cena mnie odstraszyła - 25pln za 0,5l. W ogóle trochę przesadzają z cenami, skoro Double Chocolate Stout browaru Young's kosztuje tam 22pln, a w marketach 11-13pln. Przynajmniej mieli piwa niemieckie w promocyjnej cenie (7,5 i 7,9pln).JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
Comment