7,90 sztuka. W tej samej cenie 2 weizenbocki i 2 winter weisse.
Warszawa, Koszykowa 53 (przed architektami), Jola [zamknięte]
Collapse
X
-
Jola nadal na dobrym poziomie. Duży wybór piw nie do dostania gdzie indziej, skandynawia, egzotyka, ceny umiarkowane jak na tą lokalizację.
Nabyłem kilka piwek do degustacji i nie narzekam, całkiem niezłe.Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103Comment
-
Są 3 różne pszeniczne Friedenfelsery po 7.50, plus jakieś inne niemiaszki. W tym moja ulubiona Schlenkerla za 7.90. Dodatkowo czeskie 2 Zlatovary, ciemny Herold, Bakalar, Taxis, Ferdinand, Baronka i Konrad 12. Dla odważnych litewski Svyturys Ekstra lekko po terminie - pięciopak 0,33 ze zgrabną szklaneczką za 9.90.Comment
-
-
Dostawa w Joli! Nabyłem Konstancin Pszeniczne (5,90 zł), Javer Pilsner (7,50) Pils Pivovaria Radom (7,50). Półki pękają w szwach, jak również podłoga jest tak zastawiona, że ciężko nogę postawić. Do tego urzekający napis przy wejściu "Polskie wina"Comment
-
Wczoraj był spory wybór piw z browaru Lindemans w małych butelkach. Poza tym resztki niemieckich w lodówce (w tym dwa gose), zestawy ze szkłem (Orval, Kwak, Rochefort), kilka angoli, jak zwykle garść belgów.
Ale najlepsza jest promocja na Oettingery pszeniczne - jasne i ciemne w cenie 3,9 za butelkę. Kończy im się termin (25.05).JEDNO PIVKO NEVADI!Comment
Comment