Warszawa, Koszykowa 53 (przed architektami), Jola [zamknięte]
Collapse
X
-
Do Joli warto chodzić jeżeli ktoś jest napalony na egzotykę i nie interesują go ceny. W każdym innym przypadku zdecydowanie lepiej pójść gdzie indziej bo piwa tutaj są średnio o 30% droższe niż gdzie indziej (mówię tu o tych w miarę powszechnie dostępnych). Miody podobnie.
Nie oceniam tego żeby nie wywoływac kolejnej dyskusji o cenach Po prostu opisuję fakt."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Comment
-
Comment
-
-
-
De Gusta.
Dziś nabyłem je w innym miejscu w Wawie za 4,5 - 6 zł.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Castel i Mutzig z Kamerunu, Serengeti z Tanzanii, Phoenix z Mauritiusu, Bell z Ugandy - to te ciekawsze. Jest też Amstel Bright z St. Lucii, ale w cenie zaporowej(to akurat coś w rodzaju sprzedaży komisowej)Comment
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Jak byłem ze dwa tygodnie temu, to cena za ten rarytas z St. Lucii wynosiła bodajże 143 zł Pozostałe z wymienionej egzotyki niedrogie w porównaniu z tym, tak koło 35 zł Chyba że coś staniało, ale wątpię...Last edited by Reventador; 2013-04-17, 22:09.Comment
-
St. Lucia kosztuje 139 zł, 2 duże Kameruny po 35zł, reszta egzotyki 29,90 zł. Były też 2 Hansy z RPA (chyba gold i marzen), również po 29,90. Z egzotyki w promocji namibijski Windhoek po 7,50.Comment
Comment