Warszawa, Koszykowa 53 (przed architektami), Jola [zamknięte]
Collapse
X
-
Terminy ważności chyba nigdy nie były dla tego sklepu jakimś istotnym problememBirofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez TekuComment
-
z ciekawostek to mają Waszczukowe Pal Licho po terminie warka do 14.06.2017 w cenie 2,90! kupiłem 2 na spróbowanie i nie skisło, także dziś jade po 10 albo więcej...
(nie wykupcie wszystkiego!)
link do piwka:
Last edited by qlpin; 2017-07-19, 14:45.Comment
-
qlpin
Wczoraj jak wpadłem tam wieczorem, Pal Licho kosztowało już 3,50 :P Zostawiłem Ci ze 20 butelek.
Ogólnie, nic się tam nie zmieniło. Wciąż większość piwek jest po dacie "best before". Zakupiłem kilka innych po 1 szt., m.in. Lodzermenscha z Piwoteki (5 zł) i Irish Stouta z Dr. Brew (5,90 zł).
Większość dat była nie dalej jak 3 m-ce wstecz, ale był jeden wyjątek, który zakupiłem - saison od Trzech Kumpli (cena ok. 3 zł), który miał datę styczniową. Spróbowałem w domu i ewidentnie coś już się w tym piwku posypało.Comment
-
Drugi antykwariat sie z tego sklepu robi?! Kilka lat temu piwa po terminach owszem się trafiały, ale to były pojedyncze przypadki. Taka taktyka sklepu? Brać terminy z hurtowni po 1 zł i sprzedawać w super-promocjach po 3?Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez TekuComment
-
Byłem 11 października. Piwa w sklepie już nie było. Na półkach resztki mocniejszego alkoholu i ... szkło. Kupiłem pokal Bosmana [id: 18430] za 5 PLN. Moim zdaniem to już koniec. Miałem nawet zamiar wybrać się tam raz jeszcze, żeby to sprawdzić, ale jeszcze tego nie uczyniłem...Comment
-
Byłem 11 października. Piwa w sklepie już nie było. Na półkach resztki mocniejszego alkoholu i ... szkło. Kupiłem pokal Bosmana [id: 18430] za 5 PLN. Moim zdaniem to już koniec. Miałem nawet zamiar wybrać się tam raz jeszcze, żeby to sprawdzić, ale jeszcze tego nie uczyniłem...Comment
-
Comment
-
Zapraszamy do nas na ul.Towarową 35 lub na ul.Skoroszewską 26, można się z nami skontaktować najlepiej przez fb i uzgodnimy czy posiadamy w asortymencie te pozycje których Pan szukaŹródło Niebanalnych Piw i Alkoholi
1. ul.Towarowa 35 Warszawa Wola, fb Żródło Niebanalnych Piw i Alkoholi
2. ul.Skoroszewska 26 Warszawa Ursus, fb Źródło Skoroszewska 26 -wkrótce otwarcieComment
Comment