Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzech
Warszawa, Koszykowa 53 (przed architektami), Jola [zamknięte]
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąA w jakiej cenie zwykła i pszeniczna?
Wszystkie trzy reginy są w jednej cenie - 2 zeta.
Jest też 0,5l staropolskie złote - 3,40.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Byłem wczoraj.
Całkiem przyjemne miejsce. Wyszedłem z reginą pilsem, żywym, koźlakiem juranda, i czymśtam jeszcze ciechanowa pod pachą. Takoż w ramach bonusu z pięciopakiem wafli różnorakich (jakiś beamish, spitfire, young's double chocolate stout, kantenbrau, belhaven scottish ale) oraz szklaneczką 0.3 Warki. Cen niestety nie pomnę (tak tak, dyskretne uroki życia klasy średniej), w każdym razie skoro nie pamiętam to znaczy że nie powaliły mnie w żadną stronę.
Chciałem przetestować sprawę butelek, poruszaną już w tym wątku. Właściciel (a właściwie to mąż właścicielki) bardzo się sumitował że kiedyś było jak było. Poprzednio zatrudniana przez nich ekspedientka - ta od nieprzyjmowania butelek - została wymieniona/naprostowana. W tej chwili przyjmują butelki normalnie.
Ogólnie - duży plus. Jedyny minus to lokalizacja. Nie mogli gdzieś bliżej ludzi, np na pradze? :-)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pbpOgólnie - duży plus. Jedyny minus to lokalizacja. Nie mogli gdzieś bliżej ludzi, np na pradze? :-)
To jest blisko ludzi - w CENTRUM.
Na Pragę jak się jedzie , to przecież w połowie mostu taksówkarz
II taryfę włącza.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaNa Pragę jak się jedzie , to przecież w połowie mostu taksówkarz
II taryfę włącza.Last edited by dkrasnodebski; 2005-10-21, 14:38.Comment
-
Różnica między Pragą a Bemowem jest taka, że Praga jest w mieście. Ba, czas dojazdu do centrum, zakładając że w ogóle ktoś chce tam po coś jeździć, jest ode mnie zdecydowanie mniejszy niż z takiego np Czerniakowa. Fiu-ziu i tramwajem jezdem.Comment
-
Jakoś takoś mi się wydaje, że zaczynacie odbiegać od tematu.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Wydawało mi się, że można tam zadzwonić. (nr w książce telefonicznej jest)
Przepraszam, ale mnie się nie chce jego tam szukaćWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
Comment