Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika manslow
Wyświetlenie odpowiedzi
Warszawa, Koszykowa 53 (przed architektami), Jola [zamknięte]
Collapse
X
-
Do Joli warto chodzić jeżeli ktoś jest napalony na egzotykę i nie interesują go ceny. W każdym innym przypadku zdecydowanie lepiej pójść gdzie indziej bo piwa tutaj są średnio o 30% droższe niż gdzie indziej (mówię tu o tych w miarę powszechnie dostępnych). Miody podobnie.
Nie oceniam tego żeby nie wywoływac kolejnej dyskusji o cenach Po prostu opisuję fakt."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedziMyślę, że w Rodzince Bis akurat w tym aspekcie wybór bywa szerszy...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Horse1963 Wyświetlenie odpowiedziTrochę "przesłodzona" ta laurka. Wygląda na tekst sponsorowany . Fakt, egzotyka przez duże E bywa i zbieracze egzotyków mogą być zadowoleni.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Brat_Piwny Wyświetlenie odpowiedziPojawiły się 4 piwa z Mołdawii (cena za 1 szt. 7,5 PLN).
Fotka:
Comment
-
-
De Gusta.
Dziś nabyłem je w innym miejscu w Wawie za 4,5 - 6 zł.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Horse1963 Wyświetlenie odpowiedziKtoś był ostatnio w sklepie ? Coś ciekawego znaczy egzotycznego jest
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kloss Wyświetlenie odpowiedziJest też Amstel Bright z St. Lucii, ale w cenie zaporowej(...j)
Jaka to cena?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Jak byłem ze dwa tygodnie temu, to cena za ten rarytas z St. Lucii wynosiła bodajże 143 zł Pozostałe z wymienionej egzotyki niedrogie w porównaniu z tym, tak koło 35 zł Chyba że coś staniało, ale wątpię...Last edited by Reventador; 2013-04-17, 22:09.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Reventador Wyświetlenie odpowiedziJak byłem ze dwa tygodnie temu, to cena za ten rarytas z St. Lucii wynosiła bodajże 143 zł Pozostałe z wymienionej egzotyki niedrogie w porównaniu z tym, tak koło 35 zł Chyba że coś staniało, ale wątpię...
Comment
-
Comment