Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kloss
Wyświetlenie odpowiedzi
Warszawa, Koszykowa 53 (przed architektami), Jola [zamknięte]
Collapse
X
-
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
-
-
Fajny sklep, ciekawe, rzadkie, egzotyki, nie do dostania nigdzie w kraju.
Ceny jak to ceny ... umowne.
Aktualna zniżka 50 % na Surinam....Last edited by sibarh; 2013-04-27, 20:08.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Horse1963 Wyświetlenie odpowiedziKtoś wie co z egzotyki aktualnie jest w sklepie
Poza tym były 2 półeczki z niezłej klasy angielskimi ales - około 20 pln sztuka - rzucił mi się w oczy Thwaites Lancaster Bomber. Oprócz tego jakiś belgijski kriek był przeceniony na 4,90
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo Wyświetlenie odpowiedziTe Wyspy Owcze i Boliwia w standartowych cenach jak na TEN sklep ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika manslow Wyświetlenie odpowiedziPojawiły się piwa z Danii, Szwecji i Walii. Wybór znaczny, ceny ,,normalne"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoda Wyświetlenie odpowiedziJakieś szczegóły jeśli chodzi o Szwecje i Walie?
Comment
-
Comment