W piątek, gdy robiłem świąteczne zakupy sprzedająca była lekko zdenerwowana.
Wyprowadził ją z równowagi jakiś ......... z CO, który zarzucił jej, że lodówka z Okocimiem jest mało widoczna bo z tyłu sklepu i piwa tam niepoustawiane. W odpowiedzi usłyszał, że jak mu się nie podoba niech sobie sam poustawia, bo tego piwa i tak nikt nie kupuje.
Byłem przed świętami i zrobiłem spore zakupy. Przy ósmym piwie (każde inne). Pani stwierdziła: "Pan na pewno zbiera etykiety.". A zaopatrzenie w polskie piwa najlepsze w Wwie.
Ostatnia zmiana dokonana przez MLT; 2005-03-31, 19:00.
Byłem dziś i... no dech zapiera. Cały Ciechanów, cały Konstancin, Nakło - Irlandzkie i Porter, Olsztyn Koźlak i Jurand po 1,40!!! (promocja), oba Sokoły i jeszcze dwa z Rakszawy (chyba Karpackie i Mocne), i zapomniałem co jeszcze. A i "pieski" też są jeszcze.
Ostatnia zmiana dokonana przez sopista; 2005-04-18, 14:50.
Przy okazji trochę sobie porozmawiałem. Na przykład niepasteryzowane Ciechany zamawiają porcjami raz na tydzień. Moje, brane z lodówki mają termin 28 i 29 IV.
I potwierdza się to co pisał nieco wcześniej Ahumba. Masówka schodzi tam kiepsko.
I BARDZO DOBRZE.
Byłem dziś tam i jestem pod wrażeniem ilości piw które tam mają. Min. znakomity przegląd Ciechanowa i Konstancina, koźlaki z Ambera i Olsztyna i wiele innych. Pytałem też czy będą jakieś piwka z Reginy. Pani odpowiedziała że żaden sprzedawca im tego nie proponował ale spyta przy najbliższej okazji czy jest możliwość sprowadzenia tego specjału.
Dzisiaj Kierowniczka pochwaliła się, że zamówiła małą Reginkę.
TO JEST SKLEP.
Jaka szkoda, że do tej pory nie wypalił pomysł nagradzania pubów i sklepów dyplomami "Przyjazny dla Piwoszy" czy jakoś tak podobnie.
Byłby to mój kandydat NR 1!!
Dzisiaj Kierowniczka pochwaliła się, że zamówiła małą Reginkę.
TO JEST SKLEP.
Jaka szkoda, że do tej pory nie wypalił pomysł nagradzania pubów i sklepów dyplomami "Przyjazny dla Piwoszy" czy jakoś tak podobnie.
Byłby to mój kandydat NR 1!!
Niezmiernie mnie to cieszy . Mam nadzieje ze to tylko przedsmak piw z Antonowa i ze z czasem bedzie ich przybywalo. A co do dyplomów to w pelni sie z Toba zgadzam
W sobotę zajrzałem i zobaczyłem Żywe z Ambera w cenie jak na Warszawę zaskakującej ... tylko 3.30 za butelkę. Niestety pojawiło sie w sobotę i już w sobotę zniknęło, brałem ostatnie
Comment