Nie wymieniałem, bo ostatnio jest to w stałej dostawie.
Warszawa, Radiowa / Wrocławska (Bemowo), Kubuś (zamknięte)
Collapse
X
-
Dziś trafiłem w Michasiu piwo z browaru Ciechanów (nie żaden Ciechan)
pod tytułem
wyborne królewskie
tak jak za czasów, gdy byli częścią browarów warszawskich.
nawet stylistyka etykiety jest taka sama jak drzewiej bywało.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
żąleną napisał(a)
Jak wielka jest siła woli. Łomża Wyborowa pojawiła się bez interwencji. Trochę drogo jednak, 1,40 za bączek.
Tak tak ,to normalna cena a mocna Łomża kosztuje tylko 5 gr więcejComment
-
I tu pojawiło się noteckie.
Jak powiedział kierownik jest bardzo zadowolony ze smaku tego piwa i zaskoczony, że mimo ceny 1,80 tak ładnie mu schodzi.
BRAWO bemowskie sklepy.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Brawo, brawo!
Jest też Piwo Wrocławskie z Lwówka Śl.
I jeszcze brawo za to, że wszystkie te wspaniałości przebywają w lodówkach.
Oby tak dalej. Niedługo piwa od "Michasia" będziemy wpisywać do dziennika tak: "gdzie zakupione - specjalistyczny sklep z piwem"Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Wujcio_Shaggy napisał(a)
Niedługo piwa od "Michasia" będziemy wpisywać do dziennika tak: "gdzie zakupione - specjalistyczny sklep z piwem"Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Byłem i zrobiłem zakupy przed giełdą - wykupiłem całe Noteckie, Leżaka (tylko jeden był ) i troszkę Ciechanowa i Konstancina
jest jeszcze do nabycia Jasne,że Pełne z nieboszczki Victorii - ostatnia chyba szansaKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Byłem i zrobiłem zakupy przed giełdą - wykupiłem całe Noteckie, Leżaka (tylko jeden był ) i troszkę Ciechanowa i Konstancina
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Comment