To zabrałeś wszystko, czy jest do nabycia? Bo nie wiem, czy warto jutro jechać?
Warszawa, Radiowa / Wrocławska (Bemowo), Kubuś (zamknięte)
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet -
O! Mocne! To jednak pojadę. Dużo nie wykupię, niestety...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Pinio74 napisał(a)
sloniatko to dla Ciebie
Jak ćwierkają wróbelki w Michasiu jest ciemny Czarnków.
nie ma też już Chociwla, ktorego ostatnią buteleczkę udało mi się zakupićGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Znowu jest ciemny Czarnków.
Ale Michaś ma pierwszy poważny minus, jak stąd do Grudziądza. Widywałem już mętnego Kuntera w Michasiu, ale dzisiejsza akcja to przegięcie.
Wchodzę ja sobie do Michasia z paroma moniakami i co widzę? Moje ulubione piwo w promocji, 1,40 zł! Hura, zamiast 3 bączków Konstancina kupię sobie 3 półlitrowe Kunterki. Pomny wcześniejszych wpadek oglądam pierwszą butelkę - klarowniutka. No to lu następne dwie z lodówy na ladę. Patrzę później ja w domu, a te dwie mętne jak Bug, a jedna z bonusem w postaci pływających farfocli.
Zonk.Last edited by żąleną; 2004-07-26, 01:08.Comment
-
żąleną napisał:
...3 półlitrowe Kunterki. Pomny wcześniejszych wpadek oglądam pierwszą butelkę - klarowniutka. No to lu następne dwie z lodówy na ladę. Patrzę później ja w domu, a te dwie mętne jak Bug.
W piatek pojechałem do "Michasia" po zakupy. I kurcze Kunter poza tym, że był mętny to jeszcze zajerzdzał takim kwasem, że twarz wykręcało.
Info dla zmotryzowanych: są problemy z podjechanie pod sklep.Comment
-
aleś się rozklikał
eee...problemu nie ma, jak tam podjeżdżam, jadą Wrocławską-Radiową mijam Michasia autem po prawej stronie to skręcam w pierwszą w prawo, kawałek prosto, potem znów w prawo w osiedlową (na tyłach pawilonów) i jestem prawie pod samym sklepemGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
becik napisał:
...jadą Wrocławską-Radiową mijam Michasia autem po prawej stronie to skręcam w pierwszą w prawo, kawałek prosto, potem znów w prawo w osiedlową (na tyłach pawilonów) i jestem prawie pod samym sklepemComment
-
Dzisiaj znowu tam przyjadę, tym razem każda butelka będzie przeze mnie dokładnie obejrzana.
A poza tym zwrócę uwagę komuś, kto tam sprzedaje, na zepsutego Kuntera.
Chyba powinni zwrócić to piwo tam skąd przybyło a nie liczyć na nieuwagę klientów i dalej go sprzedawać.Comment
-
Wczoraj byłem i zauważyłem pewna ciekawostkę, było piwo "Jasne, że Mocne" (albo Pełne - nie pamiętam) z tym że wszystkie bez kontretykiet, czyli nie można jednoznacznie stwierdzić czy to Grybów czy Męcka Wola.
Z drugiej strony browar nie może wypuścić piw bez informacji o produkcie a w tym wypadku wszystkie były zawarte właśnie na kontrach, stąd moje podejrzenie, że właściciele sami je odkleili, a jedyny słuszny powód to przeterminowanie piwa.
Twierdzili, że jest to Grybów ale pewien nie jestem...Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
becik napisał:
...Z drugiej strony browar nie może wypuścić piw bez informacji o produkcie a w tym wypadku wszystkie były zawarte właśnie na kontrach, stąd moje podejrzenie, że właściciele sami je odkleili, a jedyny słuszny powód to przeterminowanie piwa...Comment
Comment