oo! jak będzie Regina to ja na pewno Mocną w bączku z chęcią zakupie (i to nie jedną ) ! przypomni sie lato 2004 w Pięknej Górze koło Giżycka gdzie piwko to pijałem regularnie
Warszawa, Radiowa / Wrocławska (Bemowo), Kubuś (zamknięte)
Collapse
X
-
wracając do tematu. wczoraj byłem w kubusiu i jak spytałem o regine pszeniczną pan sprzedawca odpowiedział, że " niewiem skąd to sprowadzić" . może bardziej obrotni niż ja forumowcy z bemowa uświadomią nasz sklepik w tym temacie?piwo - to lubię!Comment
-
Ostatnio dzwoniłem do Browaru do Antonowa i powiedziano mi to samo co mówił Wiciu. Piwo jest wysyłane do hurtowni Gelmax w Tłuszczu. Znalazłem namiary lecz ich telefon nie odpowiada . Nie pozostaje nic innego jak udać się tam osobiście.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzuComment
-
Rozumiem, że chodzi o Globi na skrzyżowaniu Radiowej i Powstańców. Jesli tak, to stojąc tyłem do Globi należy ruszyć do przodu Radiową i przed skrzyżowaniem z Wrocławska, po lewej stronie przedostani sklepik (potem jest ogrodzony parking).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopistaRozumiem, że chodzi o Globi na skrzyżowaniu Radiowej i Powstańców. Jesli tak, to stojąc tyłem do Globi należy ruszyć do przodu Radiową i przed skrzyżowaniem z Wrocławska, po lewej stronie przedostani sklepik (potem jest ogrodzony parking).
Pozdrawiam,
Michał
"Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Specjalnie się wybrałem aż na Bemowo do tego sklepiku. Efekt: Koźlaczek i Heban z Juranda, Namysłów Premium. Z postów wnioskowałem że ten sklepik jest większy ). Zaopatrzenie rzeczywiście godne podziwu. Cały Ciechanów, z Konstancina to tylko Warszawiaka Mocnego udało mi się dojrzeć. Wszystko mają w lodówce, co się baardzo chwali.ludzie mówią że jestem źle narysowanyComment
-
Uprzejmie donoszę, iż od jakiegoś już czasu dostępne są w Kubusiu ukraińskie piwa z Lwiwskiej Piwowarni: Lwowskie Premium, 1715 (oba po ok. 2,50zł) i Porter (ok. 3,50zł).
Poza tym, cały czas standardy czyli Konstancin, Lwówek, Ciechanów, Jurand itp... itd...Dick Laurent is dead.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika akszeingaA ja znalazłam w tej chwili w necie:
Gelmax Sklep
Wołomin 05-200
ul. Warszawska 15
tel. (022) 787-19-40
fax. (022) 787-13-36
Może to ten... a nie w Tłuszczu?Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzuComment
-
Po dłuższej przerwie wrócił do Michasia Grudziądz -
- Rotmistrz mocny
- Gobin
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Są piwa z Raciborza
Bizon
Mocne z ZamkuGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
Comment