Nabyłem tam ostatnio Reginę Premium Pils w bączku za jedynego złocisza.Ponoć bywa też
w butelkach 0.5l.Po za tym duży wybor Jabłonowa,Zamkowe(niestety w puszce),Kozackie
(j,w.),Łomża Export w puszkach i butelkach.Jest też Goolman,zarówno puszkowy jak i bu-
telkowy.
Do nabycia piwa ze Zduńskiej Woli,niestety w puszkach:Staropolskie Złote(2.00zł),Staropolskie Dobre(1.80zł) i Staropolskie Mocne(2.20zł).Ponadto,w ciągłej sprzedaży Regina Mocna i Regina Pils,Zdrojowe i Mocny Warszawiak z Konstancina,Wojaki,Goolmany,Łomża Eksport i dużo koncernowej masówki.
Byłem wczoraj i dziś. I w ciągu tego dnia cena Reginy podskoczyła. Wczoraj bączek 0,33 kosztował złotówkę, dziś już 1,30. Cena dużego pozostała bez zmian - 1,50. Dziwne.
Gdyby nie Regina, moja noga więcej by tam nie postała. Sklep ten wpisuje się dokładnie w ramy nieochłoniętej jeszcze po poprzednim systemie firmy Społem (do której należy), czyli w formę, którą darzę szczerą niechęcią. Stare baby patrzące się każdemu na łapy, jakby już coś ukradł, tylko one jeszcze nie wiedzą w której to kieszeni, dziwny wybór towarów w dziwnych cenach, rozpadające się regały, ogólnie średnio miła obsługa, brak skanerów kodów (jeszcze by obsłużyć nie umiały...), no i coś co mnie kompletnie rozwala - "NA SAM WCHODZIMY Z KOSZYKIEM!" - napis przy wejściu na salę, surowo egzekwowany przez sklepowe gestapo (byłem świadkiem). Po kiego kiepa mi koszyk, jak idę po jeden chleb, albo gumę do żucia???
Premiera porterów ReCrafta Mentor IV Palo Santo i Mentor IV Jeżyna. Podczas wieczoru także wiele okołopiwnych atrakcji i spotkanie z ludźmi z ReCraftu.
Mnóstwo ciekawych piw, promocji, nowości, premier z Polski i z zagranicy. Piwa sprzedawane będą TYLKO na wynos a nie jak w poprzednich latach można było spożywać lane w obrębie sklepu.
Comment