Agora to sklep naul. Przy Agorze i jest tam sporo piwek z Łodzi, Konstancina, jest nawet reprezentant browaru Północnego.
Warszawa, Przy Agorze, Agora
Collapse
X
-
Nabyłem tam ostatnio Reginę Premium Pils w bączku za jedynego złocisza.Ponoć bywa też
w butelkach 0.5l.Po za tym duży wybor Jabłonowa,Zamkowe(niestety w puszce),Kozackie
(j,w.),Łomża Export w puszkach i butelkach.Jest też Goolman,zarówno puszkowy jak i bu-
telkowy.Jutro to dzisiaj,tylko jutro.
-
-
Do nabycia piwa ze Zduńskiej Woli,niestety w puszkach:Staropolskie Złote(2.00zł),Staropolskie Dobre(1.80zł) i Staropolskie Mocne(2.20zł).Ponadto,w ciągłej sprzedaży Regina Mocna i Regina Pils,Zdrojowe i Mocny Warszawiak z Konstancina,Wojaki,Goolmany,Łomża Eksport i dużo koncernowej masówki.Jutro to dzisiaj,tylko jutro.
Comment
-
-
Byłem wczoraj i dziś. I w ciągu tego dnia cena Reginy podskoczyła. Wczoraj bączek 0,33 kosztował złotówkę, dziś już 1,30. Cena dużego pozostała bez zmian - 1,50. Dziwne.
Gdyby nie Regina, moja noga więcej by tam nie postała. Sklep ten wpisuje się dokładnie w ramy nieochłoniętej jeszcze po poprzednim systemie firmy Społem (do której należy), czyli w formę, którą darzę szczerą niechęcią. Stare baby patrzące się każdemu na łapy, jakby już coś ukradł, tylko one jeszcze nie wiedzą w której to kieszeni, dziwny wybór towarów w dziwnych cenach, rozpadające się regały, ogólnie średnio miła obsługa, brak skanerów kodów (jeszcze by obsłużyć nie umiały...), no i coś co mnie kompletnie rozwala - "NA SAM WCHODZIMY Z KOSZYKIEM!" - napis przy wejściu na salę, surowo egzekwowany przez sklepowe gestapo (byłem świadkiem). Po kiego kiepa mi koszyk, jak idę po jeden chleb, albo gumę do żucia???Dick Laurent is dead.
Comment
-
Comment