Mam prośbę - zrób temat w taki sposób: Leclerc, ul......, Warszawa. Dla mnie osobiście byłoby to dużym ułatwieniem - wszak nie jeden Leclerc w Warszawie.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
W Leclercu przy al. Jerozolimskich było to piwko jakieś dwa tygodnie temu..., natomiast nie było tam opisywanego przez Ciebie wcześniej pszeniczniaczka, Zythumku, a też nie podałeś w którym Leclercu go widziałeś
Oj Oj Oj jak mnie pupcia boli od szpileczki Ale co racja to racja, nie napisałem bo przecież wszyscy wiedzą, że mieszkam naprzeciwko Leclerca na Bielanach
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
No widzisz, a nam było bliżej w aleje...Dzięki temu jednak, że się z Ironem wściekaliśmy na brak pszeniczniaka, pamiętam w którym miejscu widziałam Cherry Beer
Małażonka naposała o którego Leclerka chodzi, ja biję sie w pierś, i jedyne czym mogę się usprawiedliwic to myśl, że jak jest w jednym sklepie to i w pozostałych marketach tej sieci też będzie.
No właśnie o to chodzi że niekoniecznie będzie we wszystkich marketach tej sieci - z tego co wiem to kierownicy działów mają pewną dowolność w asortymencie zamawianym.
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
No niestety, ale o ile się nie mylę, to te Draughty które obecnie mają w Piotrach i Pawłach w aluminiowych butelkach są pojemności 0,33l, co w ogóle jest przegięciem. Ceny nie wspomnę, ale to już kwestia jaki importer...
Premiera porterów ReCrafta Mentor IV Palo Santo i Mentor IV Jeżyna. Podczas wieczoru także wiele okołopiwnych atrakcji i spotkanie z ludźmi z ReCraftu.
Mnóstwo ciekawych piw, promocji, nowości, premier z Polski i z zagranicy. Piwa sprzedawane będą TYLKO na wynos a nie jak w poprzednich latach można było spożywać lane w obrębie sklepu.
Comment