Stworzyłam ten temat aby nie zaśmiecać tematu o olsztyńskim koźlaczku. Wykupiłam bowiem (znowu) resztkę koźlaka (ale tym razem tylko 6 sztuk - mam tendencję zniżkową ). Przy okazji dowiedziałam się, że powinien być on w stałej ofercie sklepu, gdyż zbyt jest. Dobrze by zatem było upewnić ich w tym przekonaniu. Jeśli ktoś byłby w pobliżu - niech zajrzy i zapyta, by mieli pewność, że zainteresowanie istnieje.
Warszawa, Wolska / Płocka, Delikatesy
Collapse
X
-
Ja ich zapytam już dzisiaj. Ale zaraz...
Małażonka napisał(a)
Wykupiłam bowiem (znowu) resztkę koźlaka (...)
Skoro jest już taki wątek, to dodam jeszcze, że asortyment zawiera również sympatycznego Juranda Premium - but. 0,5 za 1,60 PLN. Poza tym były też Wojaki z Belgii w puszkach i jeszcze coś, ale nie zarejestrowałem zbyt dokładnie. Postaram się poprawić w najbliższej przyszłości.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
-
-
Wujcio_Shaggy napisał(a)
(...)Czy to być może? A przecież prosiłem panią w sklepie, żeby nie wyprzedawali końcówki nikomu oprócz mnie! (...)
Oprócz koźlaczka i Jauranda Premium przyuważyłam Belfasta w buteleczce i wiele innych - niekoniecznie zupełnie spożywczych , ale być może jeszcze coś ciekawego, zaginionego...
Ważne jest to, że są chętni na współpracę i wydaje się, że możnaby ich namówić na wiele innych ciekawych piwek.
Comment
-
-
Widocznie pani panu nie przekazała... A może pan wziął inne względy pod uwagę?
Faktycznie, Belfast też był; i jeszcze trochę jabłonowskiej oferty w blaszakach (ze sławetnym Imperatorem na czele ).Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Buteleczki niewymienne, 0.33.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Z informacji uzyskanych podczas wizyty w sklepie wynika, iż nowa dostawa koźlaka powinna być we wtorek, 17. bm.
Dodatkowo upewniłem panią w przeświadczeniu, iż jest to baaaaardzo dobre piwo i KONIECZNIE TRZEBA je zamawiać. Zagwarantowałem również brak problemów ze zbytem.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Na razie nie ma, może będzie jutro.
Co gorsza wyczerpał się również zapas Juranda Premium, szczęściem dopiero po moich zakupach.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Dowieźli w międzyczasie, ale Koźlaka jakoś mało... Kupiłem ostatnie cztery. Pani powiedziała, że chętnie by zamówili, bo dobrze się sprzedaje (podobno jakieś małżeństwo często przychodzi), ale u dostawcy na razie nie ma .
W oczekiwaniu na Koźlaka pozostaje Jurand Premium. Albo Belfast.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ja wczoraj kupiłem ostatnie, dzisiaj już nien było (wczoraj , kurde jak dziwnie się pisze po 00.00 ) Ale w slepie obk\ok zakupiłem bez problemuTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
zythum napisał(a)
Ja wczoraj kupiłem ostatnie, dzisiaj już nien było (wczoraj , kurde jak dziwnie się pisze po 00.00 ) Ale w slepie obk\ok zakupiłem bez problemuWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Chciałem posypać głowę popiołem. Jakoś tak mi się cała Wola złożyła w jeden ciąg sklepów. Mojego Koźlaka zakupiłem w sklepie przy ul. Kasprzaka, w ciągu sklepów (pierwszy od lewej) przy przystanku 507 (105,109,169) Szpital Wolski.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
No to nawet dobra pora na posypanie głowy popiołem - wszak dziś środa popielcowabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Ale numer !!! nie wiedziałem że pracuję nieopodal dużego warszawskiego źródła koźlaka, (Przy Skierniewickiej)Może jak ktoś będzie tu pielgrzymował to da znać a wtedy będę mógł uścisnąć Dłoń Forumowicza !!! Koźlaka kupuję w dużych ilościach, Juranda nie, nie smakuje mi. Serdecznie pozdrawiam PORTER.
Comment
-
Comment