Jurand Premium ostatnio zaatakował; można spotkać go w sklepach na Ochocie, przy ul. Grójeckiej, pomiędzy Daleką a Niemcewicza, a także na Anielewicza.
UWAGA!
Dziś był KRYSZTAŁ ze Zwierzyńca w cenie 1,60 but. euro bezzwrotna. Śpieszyć się, bo niedługo nie bedzie!
Poza tym są jeszcze Irlandzie i Porter z Krajana w buteleczkach 0,25
Gdybym wiedziała, że to końcówka "Kryształa", wzięłabym więcej od jednej zgrzewki, a tak...w lodóweczce mieszkają już tylko cztery buteleczki , a porterka widziałam także w sklepiku przy ul. Majdańskiej
Małażonka napisał(a) Gdybym wiedziała, że to końcówka "Kryształa", wzięłabym więcej od jednej zgrzewki, a tak...w lodóweczce mieszkają już tylko cztery buteleczki , a porterka widziałam także w sklepiku przy ul. Majdańskiej
A konkretnie w sklepiku o szumnej nazwie Valdipol znajdującym się na parterze wysokiego bloku na os. Majdańska (tego na rogu Majdańskiej i Trasy).
Ba. Gdybym mógł pojechać koło 16, to z pewnością bym pojechał. Ale pewne czynniki mi to uniemożliwiły. Jak już wspomniałem towar jest zamówiony; mam nadzieję, że gdy już dotrze, nie napotkam żadnych przeszkód. W razie czego porterek jest na Kasprzaka ("U Leszka"), a to znacznie bliżej, niż na Majdańską.
Comment