Sklepik dobrze zaopatrzony w Konstancin (który bryluje z promocjami i reklamą ), zarówno w tych większych, jak i tych mniejszych buteleczkach, posiada również na stanie amberowskie koźlaki w cenie 3,60 zł za jednego rogacza
Warszawa, Żelazna 68, Sklep nocny (zamknięte)
Collapse
X
-
Potwierdzam.
Dosyć często się tam zaopatruję w Konstancin, a Koziołek jest teraz dodatkową atrakcją
Duże Zdrojowe 1,90, Warszawiak Mocny 2,10 (naprawdę dobry jest!)
Obecnie jest taka promocja - do czterech mocnych Warszawiaków 0,5, jedno Zdrojowe 0,5 gratis.Dick Laurent is dead.
-
-
slavoy napisał(a)
(...)Warszawiak Mocny 2,10 (naprawdę dobry jest!)(...)
Comment
-
-
jednym słowem można powiedzieć że taki Mocny Warszawiak byłeśPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Odwiedziłem ten sklep po dłuższej przerwie (kiedyś mieszkałem w okolicy i był to najbliższy nocny ) i rzeczywiście jest bardzo ciekawy. Z Konstancina jest też Bardzo Mocne (chyba 2,40 za 0,5 i 1,70 za bączka); wypatrzyłem również Męcką Wolę (Jasne, że Pełne & Jasne, że Mocne).Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
W ramach porządków i uzupełnień. Czy chodzi o sklep przy Żelaznej 68 w pawilonie? Jeżeli tak to jest Lwówek Książęce (2,60) i Mocne (2,80) w lodówce, butelka bezwrotna. Do tego Łomża, Mocne Irlandzkie z Krajana. I oranżada w lodówceTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Teraz już tak (wcześniej mieścił się w blokowcu po drugiej stronie Chłodnej).
Tak na marginesie złożę samokrytykę, bo wcześniej tego nie zauważyłem, a przecież nie ma rogu Żelaznej i Elektoralnej...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Po sklepie nie ma już ani śladu, ale żal mały, bo ostatnio była sama masówka.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment