Warszawa, Komisji Edukacji Narodowej 94 (Ursynów), sklep osiedlowy

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Tumry
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2003.01
    • 204

Warszawa, Komisji Edukacji Narodowej 94 (Ursynów), sklep osiedlowy

Odkryłem mały, osiedlowy sklepik, w którym personel obiecuje stałą dostępność piwa niepasteryzowanego z Browaru Śląskiego w Lwówku. Kupiłem KSIĄŻĘCE - piwo roku 2001 za 2,90 oraz dwie wersje: MOCNE DOBRE i ŚLĄSKI-DOBRE MOCNE (etykieta metalizowana) po 3,20. Podobno częst mają także WARSZAWIAKA MOCNEGO.
    Adres: czworobok budynków Komisji Edukacji Narodowej 94 (stacja metra URSYNÓW). Wejście po schodkach, od strony skrzyżowania uliczki osiedlowej STOKŁOSY i malutkiej, nowej uliczki UCZONYCH (której jeszcze nie ma na żadnym planie ulic). Gdyby ktoś nie mógł znaleźć, to mogę zaprowadzić - mieszkam w odległości 100 metrów.
    Tumry
    sasiad47@gmail.com.pl
    (gdyby wszyscy piwosze dobrej woli ...)

Related Topics

Collapse

• masahuku
    Wrocław, Al.Jedności Narodowej 67 Barszcz Ukraiński
    masahuku
    Witam
    Sklep ma w swoim asortymencie głównie piwa ukraińskie i czeskie. Dodatkowo 3 krany z piwami lanymi do PETa. Piwa lane to głównie piwa czeskie.
    barszczukrainski.pl
    Zapraszamy
    2021-07-07, 14:46
  • lywor
    Al. Komisji Edukacji Narodowej 24 lok U-3, Beczka
    lywor
    Hmm, zauważyłem że na forum nie ma jednego z trzech (jakie ja znam) multitapów z piwem na Ursynowie, więc rozpoczynam dyskusję. Ja tam byłem przez chwilkę i nawet nie zdążyłem nic wypić bo musiałem lecieć dalej. Zauważyłem 8 kranów i lodówkę z butelkami. Malutko miejsca, ale sympatyczna...
    2014-12-13, 19:24
  • Małażonka
    Warszawa, Komisji Edukacji Narodowej 52
    Małażonka
    Mały sklepik spożywczy z browarem Jagiełło w środku. W lodóweczce mieszka sobie grzecznie Origo Beer i Magnus. Przemiły Pan za ladą, chętnie zasięga opinii klientów i w dużej mierze chce korzystać z ich sugestii. Wrażenia jak najbardziej pozytywne.
    2007-10-30, 20:45
  • radzio2833
    Stalowa Wola, Komisji Edukacji Narodowej 10, Irish Pub
    radzio2833
    Witam. Czy spożywał ktoś w tym lokalu piwo Guinness ? Słyszałem opinie, że z prawdziwym Guinnessem nie ma on dużo wspólnego. To prawda ? Mam ochotę wybrać się tam na ten irlandzki trunek tylko własnie mam wątpliwości co do tego czy jest odpowiednio dobrze podawany i nie podrabiany. Z góry...
    2011-06-25, 13:43
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...