No niestety - kupiliśmy wczoraj ostatnie "pyszności"
Warszawa, Dolna, Aga
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Ej no!
A takiego apetytu mi narobiliscie! To było niehumanitarne! Doniosę do Helsińskiej Fundacji Praw Człowieka, albo do Strasburga, albo do Brukseli, albo jeszcze gdzieś (może na komisariat?), albo w te wszystkie miejsca! Jestem zbulwersowany i zrozpaczony
Chyba nie pozostało mi nic innego, jak sobie wyjść z pracy...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Możesz nam jeszcze osobiście "nakłaść po mordzie" dziś wieczorem w Rybitwie, bo wszystko wskazuje, że się jednak złamiemy i pojawimybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Już to napisałem, ale będzie wszystko uzależnione, jak bardzo absorbujący okaże się budmarket. W każdym razie, tak na wszelki wypadek możecie się zacząć bać...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Dość
Chodziłem tam po Lwówka i Gambrynusa bo mam blisko ale dość.
Obsługa jest tak denerwująca, że już tam więcej nie pójdę. Nie dość, że wspomniane piwa nazywają wynalazkami to jeszcze próbują notorycznie wciskać przeterminowane piwa.
Comment
-
-
Oskar jestes do du.. chodze tam co dzien i robie tam zakupy, obsługa jest the best! zawsze usmiechnieta podaje super jak masz problem to przyjdz wczesniej zawsze zalatwisz wszystko. Piwa nie wszystkie sa schlodzone i alkohol jest nie schłodzony , ale mozna to zalatwic. Jeżeli chodzi o wynalazki to ekspedientki maja wiecej do powiedzenia niz ty!
z poważaniem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AsandraOskar jestes do du.. chodze tam co dzien i robie tam zakupy, obsługa jest the best! zawsze usmiechnieta podaje super jak masz problem to przyjdz wczesniej zawsze zalatwisz wszystko. Piwa nie wszystkie sa schlodzone i alkohol jest nie schłodzony , ale mozna to zalatwic. Jeżeli chodzi o wynalazki to ekspedientki maja wiecej do powiedzenia niz ty!
z poważaniemŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Niestety, o sklepie "AGA" należy stwierdzić, że się "skończył" - zniknął cały asortyment z Ciechanowa, Lwówek jeszcze czasami się trafia, ale trzeba mieć szczęście... Jednym słowem - posucha, a obsługa pojęcia nie ma o piwie (nie wiem, czy się zmienił właściciel, czy co ?). W każdym razie - w tej chwili spokojnie można sobie podarować to miejsce :-(
Comment
-
Comment