Byłem wczoraj. Zaopatrzenie sklepu robi wrażenie. Kupiłem 5 rodzajów piwek z Jagiełły oraz Ciechana Leżaka. Przystępne ceny i miła obsługa stanowi pozytywny dodatek do piwnej oferty. Wpisuję na listę ulubionych warszawskich sklepów
Warszawa, Kobielska 47/51 (Praga Południe), sklep Fizz (zamknięte)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkADostępnę nadal piwka z Jagiełły.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
No może dlatego że ostatnio marudziłem gościowi wyglądającemu na szefa że nie ma tego u siebie a ja schodziłem już wiele sklepów i też nie mieli
A swoją drogą to chyba najlepiej zaopatrzony w W-wie sklep i jak ktoś jest przelotem w W-wie to może tam w ciemno jechać i zawsze coś ciekawego się kupi. To tylko kilka przystanków od W-wa Wschodnia.Comment
-
-
Wie ktoś może z której hurtowni biorą Jagiełłę?
Może udałoby się namówić któryś ze sklepów po lewej stronie Wisły na sprowadzanie tego piwa.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaWie ktoś może z której hurtowni biorą Jagiełłę?Comment
-
Odwiedziłem dziś sklep. Są dwa nowe piwa z Jagiełły. Nazywają się Organika i chyba Organika Strong ( na etykietach napis że to piwo ekologiczne, cena 3,1 zł za bączka). Nabyłem też Rektora Mocnego z Konstancina, jest Zdrojowe, Warszawiak Mocne i Bardzo MocneJUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁYComment
-
... nowe piwo nazywa się Organic
dla mnie nowościa były też inne piwa z Jagiełły:
Light - 1,15 zł
Lord - 1,30 zł
Baron - 1,40 zł
Mocne - 1,40 zł
Specjal 1,30 zł
i dwa rodzaje Organic:
mocniejsze 3,10 zl (ekologiczne)
... słabesze, nie pamiętam ceny bo nie kupiłem (zabrakło rąk ).Comment
-
Nieprawdopodobny wybór piw z browaru Jagiełło. Łącznie z nowymi dwoma ekologicznymi (czy ktoś wie co to znaczy w przypadku piwa?) Organicami chyba około 10 gatunków w bączkach. Wchodzących do sklepu wita reklama na drzwiach - "piwa przeterminowane w cenie 1 zł". Cztery gatunki: Piast, Pilsner Urqell, Tatar i coś jeszcze, chyba Dock czy coś takiego. Tatara piłem latem. Pomimo nieprzekroczonej daty przydatności smakowo nie zachwycił, ale kupiłem dla etykiety, w Nidzicy. Piwo produkowane chyba dla jakiejś sieci handlowej prez browar Jurand, w Warszawie widzę po raz pierwszy. Jak inne piwa produkowane na zlecenie, może mieć niedługi żywot, więc polecam kolekcjonerom etykiet.Comment
-
Potwierdzam słowa Kibiego. Nadal w ofercie wyżej wspomniane piwa po 1zł. Dodam jeszcze że pan sprzedawca na siłe chcial mi wcisnąć Urquella twierdząc że to jedyne piwo na polskim rynku które nie smakuje drożdżami w porównaniu z pozostałymiBrowar Kapitański- Warzone na pełnym morzuComment
-
Comment