Warszawa, Kobielska 47/51 (Praga Południe), sklep Fizz (zamknięte)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • karin861
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2006.02
    • 597

Niestety z przykrością trzeba stwierdzić, że sklep został zamknięty właśnie wróciłam ze spaceru w tamtych okolicach i drzwi były zamknięte na kłódkę a przez szybę można było dostrzec gołe ściany bez mebli. Wygląda na to, że właściciel się zwinął z interesem...a szkoda, bo była to dobra meta na ciekawe piwa!
    Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl

Comment

• Reinmar
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2011.01
      • 6

Na pewno nie zamknięty

Rozmawiałem niedawno z właściciel, na pewno nie zwinął interesu. Najprawdopodobniej robi remont jako że w zimę i tak jest mniejszy utarg.

Comment

• karin861
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2006.02
        • 597

A to ciekawe bo ludzie mogą pomyśleć właśnie, że zamknął interes..powinien wywiesić jakąs informacje na drzwiach czy coś.
        Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl

Comment

• mimazy
          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
          • 2010.04
          • 118

Rozmawiałem z właścicielem podczas przeprowadzki- podnieśli mu czynsz więc zwija interes i przenosi bodaj na Sadybę (albo Służew) nie zapamiętałem, a później nie było już okazji...

Comment

• Ewelajna
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2012.05
            • 2

SKLEP FIZZ

Drodzy czytelnicy jeśli mogę wypowiedzieć się na temat sklepu Fizz na ul.kobielskej to w samych pozytywach.Jest to sklep o bardzo szeroko rozwiniętej branży piwowarskiej i przeróżnych typów alkoholi.Można tam wyszukać gatunki alkocholi bardzo rzadkich spotykanych.Po za tym jest tam bardzo miła obsługa.Sprzedające tam dziewczyny znają się na tym co robią.Atfosmera w tym sklepie jest bardzo miła dzięki czemu zakupy sprawiają klientowi przyjemność.Polecam ten sklep.Mogę wypowiedzieć się pod każdym względem ponieważ miałam przyjemność tam miedyś pracować i bardzo miło wspominam ten sklep.Pozdrowienia dla super dziewczyn Moni i Kasi no i dla właściciela sklepu oraz pozostałej ekipy pozdrawiam również klientów

Comment

• Ewelajna
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2012.05
              • 2

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rudolfo
              Już kilka razy odwiedziłem zachwalany przez forumowiczów sklep fizz.
              Minusy :
              - mała widoczność asortymentu ( chyba ze względu na wielkość sklepu) a co za tym idzie - o wszystko trzeba pytać
              - szef sklepu chyba powinien sobie kupić coś na uspokojonie ( raz widziałem jak wydziera się na klienta który długo wybierał ... pizze mrożoną , innymi razy jak opieprzał swoich pracowników )
              - możliwość płacenia kartą dopiero od 20 złotych
              - bardzo rzadko ktokolwiek odbiera u nich telefon
              - personel ( naburmuszony, odpowiadający z łaską na pytania, chcący obsłużyć klienta wedle zasady "im szybciej tym lepiej" ) przez który nie mam ochoty stać w kolejce i czekać na to "jakże miłe obsłużenie"

a teraz..

PLUSY!
              + świetne ceny
              + polskie piwa puszkowe takie jak Kozackie, Górskie, Kowbojskie
              + polskie piwa butelkowe Trybulanskie, Lubelskie, Lubuskie, Magnus, Zawiercie,
              + w końcu jeden dobry pracownik ( taka niska szczupła ekspedienta, chyba córka szefan, jeśli się nie mylę Ania/Hania coś w ten deseń, krótkie włosy) - i porozmawia z klientem i doradzi piwo, i zaprezentuje jakieś nowości, uśmiechnięta i poświeca klientowi czasu tyle ile on potrzebuje. Przez nią zamiast 2 butelek kupiłem 9 - polecam przychodzić jak ona jest bo wie o czym mówi i jest się usatysfakcjonowanym
              + jeśli robi się jakąś imprezę czy potrzebuje się jakiejś większej ilości alkoholu wystarczy przyjść wczesniej i zrobić zamówienie - w umówionym dniu wszystko jest przygotowane w kartonach popakowane z fakturą lub paragonem, a co lepsze jeśli jakiegoś piwa nie ma to właściciel zamawia je na życzenie klienta.
              + otwarte nawet w święta!
              + długie godziny otwarcia od 8 do 24 przez 7 dni w tygodniu

Reasumując - Dziękuję forumowiczom za polecenie tego sklepu - będę tak wpadał regularnie!

Drogi rudolfo jeżeli Ty twierdzisz że w Fizie jest nieprzyjemny personel to coś z Toba nie tak .Każdy ma dobre i złe dni .Wcale się nie dziwie jeśli sprzedawca może się zdenerwować jeśli przyjdzie klient wiecej marudzi niż kupuje i uważa sie za niewiadomo kogo bo stoi po drugiej stronie lady.Jestem ciekawa czyy Ty na codzień jesteś taki przyjemny i miły dla wszystkich i idealnie wykonujesz swoją pracę a więc pomyśl zanim obrazisz kogoś
              Last edited by ART; 2012-05-18, 13:40. Powód: cyt.

Comment

• żąleną
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2002.01
                • 13239

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

Comment

• mimazy
                  Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                  • 2010.04
                  • 118

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ewelajna
                  Drodzy czytelnicy jeśli mogę wypowiedzieć się na temat sklepu Fizz na ul.kobielskej to w samych pozytywach. Jest to sklep...
                  Jedna ale chyba znacząca uwaga- nie jest a był to sklep, w czasie przeszłym, dokonanym

Comment

Przetwarzanie...