Warszawa, Kobielska 47/51 (Praga Południe), sklep Fizz (zamknięte)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darco112Na Kobielskiej promocja: do 4 Koźlaków po terminie (09.2005) za 1,30 zł dają pszeniczną szklankę Erdnigera.
Można zamówić niepastryzowane piwo z Okuniewa! Ceny za 30l:
Pils - 105 zł
Strong - 130 zł
kaucja 70 złBrowar Kapitański- Warzone na pełnym morzuComment
-
Jakoś ostatnio odnoszę wrażenie, że sklep przeżywa mały spadek formy. Duża podaż piw przeterminowanych, gorzej ze świeżymi. Były (przejściowe mam nadzieję) kłopoty z moim ulubionym Ciechanem Wybornym, zniknął chyba Jagiełło. Wybór jest mniejszy, a to co jest, jest gorzej wyeksponowane. Szkoda bo było mi bardziej po drodze, ale jako uzależniony od Ciechana zaczynam sie skłaniać ku sklepowi Browamatora: http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=58122.Last edited by kibi; 2006-05-05, 22:38.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibiJakoś ostatnio odnoszę wrażenie, że sklep przeżywa mały spadek formy. Duża podaż piw przeterminowanych, gorzej ze świeżymi. Były (przejściowe mam nadzieję) kłopoty z moim ulubionym Ciechanem Wybornym, zniknął chyba Jagiełło. Wybór jest mniejszy, a to co jest, jest gorzej wyeksponowane. Szkoda bo było mi bardziej po drodze, ale jako uzależniony od Ciechana zaczynam sie skłaniać ku sklepowi Browamatora: http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=58122.Last edited by perłyfan; 2006-05-06, 08:37.JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁYComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika perłyfanByłem wczoraj i nic co napisałeś się nie zgadza.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibiW takim razie zwracam honor i cieszę sie, bo chetnie odwiedzam ten sklep. Jakieś 3-4 tygodnie temu bezskutecznie zaglądałem tam po Ciechana Wybornego trzy razy w ciągu 7-10 dni, za każdym razem byłem informowany, że powinien nadejść lada moment. Troche mnie to dziwiło, bo przez poprzednie pół roku nigdy chyba się nie zawiodłem. Być może zbyt pochopnie porzuciłem nadzieję. Po piwa ciechanowskie przeniosłem sie na Potocką, ale z przyjemnościa zajrzę na Kobielską w nadchodzącym tygodniu.
Comment
-
Byłem dziś i istotnie moje wcześniejsze zastrzeżenia się nie potwierdziły. Nowa ekspozycja robi wrażenie, choć jak mi sie wydaje jest to ekspozycja stała, a nie przegląd tego co jest dostępne w chwili obecnej. Mężczyzna, którego dotąd chyba nie spotkałem, wygladający na właściciela, uskarżał mi się, że odkąd zrobiło sie cieplej, ma kłopoty z dostawami, m.in. Ciechanowa. Ale niepasteryzowane Ciechany Wyborny i Mocny dzisiaj były.Comment
-
Dziś kupiłem tu. za 1,50 belgijskiego witbiera Hoegaarden 0,33 z datą przydatności IX.2005. I właśnie zastanawiam się czy nic mi się nie stanie - czy te brązowe grudki wielkości ok.1mm to jakiś produkt wytrącania?Comment
-
Dziś na Kobielskiej kupiłem Bieszczadzkie za 1,20. Pani za ladą uprzedziła mnie, ze cena jest obniżona bo "zbliża się termin przydatności do spożycia". W moim przypadku zbliżył sie bardzo- nadruk na kontrze: 06.11.06. Ale piwo oczywiście wypijalne .Comment
-
Kolejna "promocja": Köstritzer Schwarzbier: http://www.browar.biz/forum/showthre...ght=kostritzer w przystępnej cenie 1,50 za butelkę 0,33l. Tylko ten termin przydatności: 07.06 .
Zaryzykowałem, właśnie piję. Nie próbowałem świeższego, ale do tego nie mam zastrzeżeń. No może z wyjątkiem kapsla - pomimo oznaczenia, że można go odkręcić nie udało mi się tego dokonać, ale to przecież szczegół...Comment
Comment