jest porter ze Zduńskiej Woli oraz z Nakła, a także 4 gatunki z Pokrówki: Lord, Baron, Light, Jagiełło Mocne
Warszawa, Al. Jerozolimskie 179, Piwiarnia Gambrynus (C. H. Blue City) (zamknięte)
Collapse
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik.....4 gatunki z Pokrówki: Lord, Baron, Light, Jagiełło Mocne
Jagiełło specjal
oraz
czarna fortunaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaA Rycerz z Gościszewa jest?
Przecież jesteś jedynym dystrybutorem rycerza na Polskę, to coś byś o tym wiedział.
Jest natomiast szkło bossaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaBez Twojej wiedzy?
Przecież jesteś jedynym dystrybutorem rycerza na Polskę, to coś byś o tym wiedział.
(...)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąJakieś ciekawe, czy typówka?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Muszę pochwalić ten sklep, spotkałem się z czymś co chyba rzadko gdzie można spotkać, a mnie nigdzie wcześniej nie spotkało. Wybrałem się tam na zakupy, chciałem kupic piwa niebanalne do degustacji dla osób zupełnie nie znających sie na piwie. Dlatego oprócz walorów smakowych pomyślałem , żeby też opakowanie było niebanalne nieprzypominające zwykłe piwa w zwykłym sklepie. I tu jak miałem wątpliwości w postaci pozycji z piw belgijskich -Bon Secours, pani zaproponowała , że może dać mi te piwo do degustacji niezobowiązującej mnie do kupna tego piwa Po degustacji dostałem nowe piwo, żeby nie było , że kupiłem te co degustowałem Piwo mi się spodobało, kupiłem, do tego też Chimay Grande Reserve i parę przednich krajowych. Osobiście mnie takie podejście do klienta nie dziwi z pewnych względów, ale w rzeczywistości handlowej jest to raczej rzadkość, a w przypadku hipermarketów itp zdarzenie wręcz niemożliwe.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąDla kogo bywało, dla tego bywało..."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąDla kogo bywało, dla tego bywało...
otóz to, nie każdy miał aż tak dobrzeGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalNo właśnie . Dla mnie u Andrzeja to była taka sama drożyzna, jak w tej Piwiarni Gambrynus. Kiedyś to się naciągałem często na takie zakupy, a teraz to już bym absolutnie na takiego rzeczy nie poszedł.
piwo nieosiągalne w swoim mieście i sprzedawać je legalnie w centrum miasta.
Można nie mieć tak jak ja pojęcia o ekonomii, ale wystarczy trochę wyobraźni.
Nie ma piw "innych" piw - źle.
Są, ale drogie - też źle
Typowo polskieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment