Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Warszawa, Al. Jerozolimskie 179, Piwiarnia Gambrynus (C. H. Blue City) (zamknięte)
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąI po każde jechali oddzielnie.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibiPoproszę o adres tego sklepiku...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąOn akurat miał najniższe ceny z piwnych sklepów specjalistycznych.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibiPoproszę o adres tego sklepiku...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumbaw pierwszym poście tego tematu masz napisane gdzie jest ten sklep
[QUOTE=akszeinga]Panie w moim osiedlowym sklepiku twierdzą, że Reginę kupują w hurtowni.
Ceny chyba na to wskazują: 1,80; 1,60; 1,25./QUOTE]
... więc ja też poproszę jego adres.Piwo czyni każdą czynność przyjemniejszą
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaCzy mam Ci zacytować (Twój) post nr 21 w temacie o Świecie piwa?
To była moja pierwsza wizyta w specjalistycznym sklepie piwnym, nie miałem jeszcze porównania. Poza tym w poście odniosłem się do wysokich cen piw zagranicznych, a w Piwiarni Gambrynus najbadziej kontrowersyjne są chyba ceny piw polskich
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika akszeingaWchodze dzisiaj do mojego drugiego "osiedlaka", patrzę na pułki z piwami, a tam..........
Porter Krajana, ciemny, mocny, ekstr. wag 18,1%.... pycho uśmiechnęło mi się, bo jeszcze nie piłam....
Degustacja jutro z AhumbąLast edited by Ahumba; 2005-04-25, 19:34.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
bardzo prosze trzymać się tematu!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
w zeszły piatek (09/12) były obecne z ciekawszych:
Porter Boss
Porter łódzki (w butelkach)
Porter lwowski
Krajan Ciemne
Łodzkie Cork
Okuniew Mocne
ale koniec z kupowaniem tam przeze mnie piw polskich (od czasu do czasu jakąś zagranicę na degustację może), cena 5,50 zł 0.5l Bossa to już skrajny debilizmGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Wczoraj bądąc w okolicy nawiedziłem ten przybytek i oto co zrejestrowałem z ciekawszych polskich piwek:
1. Black Boss Porter
2. Rycerz z Gościszewa
3. Regina Pils
4. Regina Mocne
5. Porter Łódzki (butelka)
6. Jakieś piwko z Okuniewa, chyba Starowiejskie ale nie pamiętam dokładnie.
Niestety ceny w tym przybytku chyba nigdy nie pzrestaną mnie zadziwiać, za 5 piwek: Boss, 2 Rycerze i 2 Reginy prawie 20 złPiwo czyni każdą czynność przyjemniejszą
Comment
-
Comment