Jeszcze przez dwa dni obowiązuje 33% upust na wszystkie zagraniczne piwa. Ja zaopatrzyłem się w dwa gatunki Koelscha (7 pln/0,5) oraz Chimeye w atrakcyjnej, uśrednionej cenie 22 pln/0,75
Warszawa, Al. Jerozolimskie 179, Piwiarnia Gambrynus (C. H. Blue City) (zamknięte)
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikcena 5,50 zł 0.5l Bossa to już skrajny debilizm
A w tym sklepie bylem tylko raz w zyciu, kupilem 50 piw i zostawilem w kasie 540 zl (raz mozna zaszalec )Last edited by Latarnik; 2006-05-30, 03:12.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AkrenTak poza tym to dziś się pojawiła skrzynka smoczej głowy- amber ale.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AkrenTa promocja ciągle trwa. Tak poza tym to dziś się pojawiła skrzynka smoczej głowy- amber ale.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AkrenChimaye są teraz nawet tańsze niż w tamtej promocji, reszta natomiast troche droższa.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Byłem tam dzisiaj razem z Adelą i muszę przyznać, że wyszedłem z tego sklepu bardzo zadowolony, ale i z lżejszym porfelem. Przede wszystkim cieszę się z nowych szklanic: Abbot Ale, Old Speckled Hen i Ruddles. Na szkło o takim kształcie jak ostatnia już dawno polowałem.
Z piw kupiłem Amber Ale z Krakowa, pare zagranicznych ciekawostek i świetne IPA od Marston's.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Już nie pamiętam, ale wydaje mi się, że po 12pln. Napewno nie więcej.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
Comment