Warszawa, Górczewska 2, minidelikatesy

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Warzywo
    Górczewska 124, Qufel Beer Park (Wola Park)
    Warzywo
    Albo źle szukałem albo nie ma tematu.
    Z początku jak pies do jeża podchodziłem do konceptu - multitap w centrum handlowe. I nie chodziło mi o "przypadkowych" ludzi ale o plastikowość miejsc które z reguły znajdują się w CH, o hałas, o milardy przetaczających się ludzi...
    2017-03-03, 09:12
  • Warzywo
    Górczewska 56/60, Bar Kufelek
    Warzywo
    Na stadionie Olimpii znajduje się jeden z ostatnich w Warszawie bezpretensjonalnych, dla normalnych ludzi barów piwnych. Budka z klasycznym okienkiem, miejsca tylko na zewnątrz, drewniane ławy. Nieważne co tu jest do picia bo do takich barów nie przychodzi się dla smakowania piwa ale dla atmosfery,...
    2016-11-06, 15:03
  • warzechow
    Warszawa, Górczewska 228, Wlazł Kotek [zamknięte]
    warzechow
    Witam wszystkich.
    Robię malutki powrót na łono browarowego forum po latach. Dla przypomnienia prowadziłem taki wątek o etykietach rycerskich kilka lat temu. Potem niestety długa przerwa ( tysiące różnych przyczyn wiekszych i mniejszych ). Ale los płata figle i tydzień temu otworzyłem...
    2011-10-07, 21:16
  • wil
    Warszawa, Górczewska 154, Delikatesy "Fiołek"
    wil
    Mały osiedlowy sklepik, w którym spotkałem piwo Prince z Van Pura. Butelka 0,5l - 2 zł.
    Jeśli ktoś chcialby wybrać się po zakupy warto spojrzeć na plan Warszawy. Są dwie ulice o nazwie Górczewska. Pierwsza nazwijmy ją "główna" powszechnie znana i gruga "boczna"...
    2009-12-08, 10:27
  • VanPurRz
    Górczewska (przy wejściu na baseny Moczydło), Caffe Grappa
    VanPurRz
    Wraca sobie wczoraj z odkrytych basenów na Moczydle, przechodze obok Grappy i...widzę panie raczące się piwem w szklankach Konstancina. Cóż długo nie musiałem się przekonywac aby po basenie uzupełnić elektrolity Wchodzę i tak przeżyłem dwie chwile radości - pełny przegląd Ciechanów...
    2009-08-27, 13:27
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...