Ulicy niestety nie pamiętam, może dziś to sprawdzę, ale jest to nowe osiedle bodajże Multiheku, w okolicach kościoła o "przecudnej" architekturze i dzwonnicy uwieńczonej koroną, tudzież literami "M". W okolicy sklepików jest sporo, ale w większości mają tylko masówkę. Za to w Dwónastce jest spory wybór Ciechanowa, Konstancina i Łodzi. Ponadto według sprzedawcy w ofercie normalnie jest i Lwówek i Noteckie (aczkolwiek w weekend nie było) i chyba coś jeszcze.
Piaseczno, Pelikanów, Nastka (była Dwunastka)
Collapse
X
-
Wg moich oczu na szyldzie widniało "Dwunastka"... Przeuroczy błąd
Oferta jest faktycznie imponująca. Dodałbym jeszcze do listy "Tyskie Książęce".
Ulica zwie się chyba "Pelikanów", ale trudno to stwierdzić dokładnie - całe osiedle jest dość szczelnie zabudowane.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Wujcio_Shaggy napisał(a)
Ulica zwie się chyba "Pelikanów", ale trudno to stwierdzić dokładnie - całe osiedle jest dość szczelnie zabudowane.Piwo czyni każdą czynność przyjemniejszą
Comment
-
-
Odp: Piaseczno, Dwónastka
bury_wilk napisał(a)
Za to w Dwónastce jest spory wybór Ciechanowa, Konstancina i Łodzi. Ponadto według sprzedawcy w ofercie normalnie jest i Lwówek i NoteckiePiwo czyni każdą czynność przyjemniejszą
Comment
-
-
sloniatko napisał(a)
A jakaś bilższa lokalizacja tej ulicy. Znam trochę Piaseczno (tutaj się wychowałem ) i nazwa mi coś mi mówi ale...
Tak w ogóle to przepraszam za spóźnioną odpowiedź.
PS. "Noteckiego" nadal "chwilowo nie ma"...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Sklep długo przechodził remanent, zmienił nazwę na "Nastka" wyprzedał po zotówce resztki Konstancina i teraz ma w ofercie to samo co wszędzie
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkOprócz "tego, co wszędzie" jest OK z Okocimia, Łomża i Goolman. W delikatesach prawie obok doś regularnie jest Książęce z Lwówka.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
Comment