Jeśli jakiś poznaniak na wygnaniu tęskni za Lechem Pilsem w butelce, to dostanie go za ok. 2,20 zł w Polo Markecie na ul. Czumy (Jelonki, blisko skrzyżowania Powstańców Śląskich z Górczewską).
Warszawa, Czumy (Jelonki), Polo Market
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Oddam za pokrycie kosztów wysyłki (na piwo ;P) koszulkę polo z logo Marstons Pedigree. Rozmiar z metki XL. Stan bardzo dobry. Może komuś przyda się do kolekcji odzieży piwnej lub do noszenia. Zainteresowanych proszę o pw. Dogadamy szczegóły, podam dokładne wymiary i podeślę jakieś fotki....
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2018-08-13, 21:08 -
-
-
Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
-
Channel: Kujawsko-Pomorskie
-
-
Browar restauracyjny otwarty w 2017 roku znajduje się z dala od centrum Słowackiej stolicy w dzielnicy Rača, która dawno temu była osobnym miastem.
Lokal mieści się w dużym pawilonie między domami mieszkalnymi.
Dojazd z centrum Bratysławy zapewnia tramwaj linii 3, lub pociąg osobowy...-
Channel: Słowacja
-
-
Albo źle szukałem albo nie ma tematu.
Z początku jak pies do jeża podchodziłem do konceptu - multitap w centrum handlowe. I nie chodziło mi o "przypadkowych" ludzi ale o plastikowość miejsc które z reguły znajdują się w CH, o hałas, o milardy przetaczających się ludzi...-
Channel: Warszawa
-
- Loading...
- Koniec listy.