Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek
Wyświetlenie odpowiedzi
Warszawa, Al. Jerozolimskie 179, Piotr i Paweł (C. H. Blue City)
Collapse
X
-
Jak wygląda zwrot tych butelek po Lubuskim w tym konkretnym PiP? Przyjmują od ręki czy z paragonem? Pytam, bo mam większą ilośc a w PiP na Targówku nie chcieli ich wcale wziąćNie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tapir Wyświetlenie odpowiedziJak wygląda zwrot tych butelek po Lubuskim w tym konkretnym PiP? Przyjmują od ręki czy z paragonem?"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Tak, sprzedawane są w tym konkretnym PiP w typowych butelkach ŻGB lub PP (nie "piknik", które są niższe i niezwrotne). Zwracałem je razem z takimi samymi butelkami po piwach z Fortuny w cenie 35 gr za sztukę. Paragonu nie wymagają, a nawet podają pustą skrzynkę do przeładowania większej ilości. Zwroty odbywają się na dziale monopolowym po lewej stronie od kas.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tapir Wyświetlenie odpowiedziJak wygląda zwrot tych butelek po Lubuskim w tym konkretnym PiP? Przyjmują od ręki czy z paragonem? Pytam, bo mam większą ilośc a w PiP na Targówku nie chcieli ich wcale wziąć
Comment
-
-
Do oferty którą wpisał dadek i która jest w dalszym ciągu aktualna (Noteckie z tą ceną z terminem ważności do 15.04) dorzuciłbym z dzisiaj:
- Amber w rozsądnych cenach: Żywe z terminem do 1.04 (3,49), koźlak (3,99), Złote Lwy (3,59), Grand (4,29)
- Kasztelan niepasteryzowany 2,49
- Boss porter (3,69)
- Ciechany (podrożały?) : wyborny (2,99), mocny (3,59), pszeniczne i miodowe (4,79)
- i jeszcze drożdży Koreb: Herbowe (4,49), Miodowe (5,29)
Comment
-
-
Pojawił się Gniewosz (1,79) i Gniewosz ciemne (1,99).
Noteckie niepasteryzowane dalej po 1,89, a ciemne po 1,99.
Z ciekawostek jeszcze Kasztelan niepasteryzowany po 1,99 (termin ważności do 16.08) oraz Lubuskie również po 1,99.
Ciechanów nie zauważyłem.
Reszta bez zmian.Last edited by Stasiek; 2010-05-18, 14:28.
Comment
-
Comment