Warszawa, Aspekt 79, Leclerc
Collapse
X
-
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Byłem dzisiaj na zakupach dokładnie o 10.30am i zestawów Komesów stało chyba ze 100 sztuk ! Proszę spojrzeć poniżej !!! W sekcji zagranicznej nic nowego niestety.
Ostatnia zmiana dokonana przez MaDom; 2012-12-11, 22:04.Comment
-
Kolega MaDom odkrył prawdę. Jestem pracownikiem innej sieci handlowej i robię czarny PR Leclerc'owi, hehe... Jutro będę na Aspekt ponownie to się lepiej rozejrzę, bo ewidentnie czegoś nie zauważyłem. Tym razem Komesy trafią w moje ręce. Pewnie nie zoczyłem ich dlatego, że jak podszedłem do regału z polskimi piwami to kompletnie zgłupiałem od tej różnorodnościJutro będzie podejście na chłodno i z otwartymi oczyma. Dam znać.
Comment
-
Od wtorku ma być promocja, m.in. Komesy z pokalem za 22,99, Ciechan Lagerowy 2,49, Wyborny 2,69 i miodowy 3,69Comment
-
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Comment
-
-
Były ... ale już się zmyły ...
Chociaż czy jest to powód do smutku? "Zaoszczędzoną" kwotę zainwestowałem w pobliskiej Galerii Bemowo w piwka z Czarnkowa: Bursztynowe, Złote i Grudniowe
P.S. Nadal jest dużo zestawów Komesa ze szkłem w cenie 22,99 PLNComment
-
Comment
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment