Nie .
Warszawa, Aspekt 79, Leclerc
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gaz4 Wyświetlenie odpowiedziW tamtym tygodniu nie było. A viva la vita jest po 6.29.
A czy jest jeszcze Imperium z Pinty ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marcogal Wyświetlenie odpowiedziThx za info.
A czy jest jeszcze Imperium z Pinty ?
W sobotę przedświąteczną było (po 6,99)
Z ciekawostek pojawiło się Gościszewo Naturalne, Rycerz i Pszeniczne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika legart Wyświetlenie odpowiedziW sobotę przedświąteczną było (po 6,99)
...
Comment
-
-
Z promocji jest Wrocławskie (niezła warka) w przyzwoitej cenie - 1.99bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika actimel10 Wyświetlenie odpowiedziJak będzie Angielskie Śniadanie to dajcie znać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PociungWidmo Wyświetlenie odpowiedziJeśli nie jest za późno to daję znać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika actimel10 Wyświetlenie odpowiedziJutro wybieram się na zakupy więc nie jest za późno.Dzięki z info.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziTo się śpiesz, bo jak wychodziłem to na półce stały jeszcze chyba 3 lub 4 butelki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika actimel10 Wyświetlenie odpowiedziW alejce przy wejściu też stało Angielskie(cena 5,49 zł)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ten sklep rządzi Obkupiłem się PINT, Zawierć i Lagerowych w super cenach."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Ceny w Leclercu do 14 kwietnia:
Miłosław Niefiltrowane - 2,49 zł
Miłosław Pilzner - 2,49 zł
Miłosław Marcowe - 2,49 zł
Ciechan Lagerowe 2,49 zł
Ciechan Malinowe - 2,79 zł
Ciechan Miodowe - 3,89 zł
Lwówek Książęcy - 2,49 zł
Lwówek Wrocławskie 1,99 zł (? - nie wiem czy do 14 kwietnia - ja kupiłem wczoraj)
Miłosław Marcowe - 2,49 zł
Ponadto są 5-cio paki po 12,99 zł z piwem Browaru Fortuna ( Marcowe, Koźlak, Pilzner, Niefiltrowane - jedno piwo gratis, więc cena jednostkowa - 2,60zł)
W ciągłej sprzedaży Noteckie Pasteryzowane i Niskopasteryzowane w rewelacyjnej cenie 1,99 zł - butelka 0,33L
Również w ciągłej sprzedaży piwa z browaru Pilsweiser z Grybowa:
Lach - 3,29 zł
Góralskie 3,29 zł
Tyle zapamiętałem.
Na zdrowie!
Comment
-
Comment