Dziś rano Oto Maty nie było. Z pinty była Dziura, Grodziskie, Śniadanie i chyba ViVa. Z innych rzeczy Lagerowe 4+1 gratis za 12, Ciechan Miodowy 3.90, Lwowskie 1715 za 2.50 lub 2.80.
Warszawa, Aspekt 79, Leclerc
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mkon Wyświetlenie odpowiedziDziś rano Oto Maty nie było. Z pinty była Dziura, Grodziskie, Śniadanie i chyba ViVa. Z innych rzeczy Lagerowe 4+1 gratis za 12, Ciechan Miodowy 3.90, Lwowskie 1715 za 2.50 lub 2.80.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoda79 Wyświetlenie odpowiedziDwa pytania:
1. Czy dostępny w tym sklepie jest browar Kormoran?
2. Czy dojechała Oto Mata?
2. wczoraj w południe nie było
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoda79 Wyświetlenie odpowiedziDwa pytania:
1. Czy dostępny w tym sklepie jest browar Kormoran?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bodzio73 Wyświetlenie odpowiedziCzy są piwa z AleBrowaru?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bodzio73 Wyświetlenie odpowiedziCzy są piwa z AleBrowaru?
legart ma rację - jest Gościszewo, może będzie też Alebrowar.
Przez analogię - jest Browar na Jurze - jest Pinta...
Comment
-
-
Przy okazji wpadłem dzisiaj. BrewDogów nie widziałem. Za to w moim bagażniku znalazły się...
- Czarna Dziura (Pinta) - 5,19 zł
- Angielskie Śniadanie (Pinta) - 5,49 zł
- Gościszewo Pszeniczne - 5,49 zł
- Svyturys Baltas - 4,49 zł
- Zawiercie Czekoladowe - 3,99 zł
- Jurajskie Pils - 2,29 zł
- Ciechan Lagerowe - 2,49 zł
- Lwowskie 1715 - 2,69 złLast edited by chechaouen; 2013-05-28, 17:25.
Comment
-
-
Przechodziłem, z tragarzami. W sumie w ofercie mniej więcej to co było, wrócił Pils z Manufaktury, którego ostatnio nie było. I to wrócił w dobrej promocyjnej cenie, bo za 2,29 zł..
Poza tym Lagerowe za 2,69 zł, pełna oferta z Browaru na Jurze - m.in. Bursztynowe, Czekoladowe, Pszeniczne Ciemne (wszystkie po 3,99 zł), Jurajskie Pils (2,29 zł). Z Pint wziąłem Angielskie Śniadanie (5,49 zł), Czarną Dziurę (5,19 zł), widziałem też A la Grodziskie (ceny nie pamiętam). Była jakaś promocja na piwa z Miłosawa, ale ja po kilku fatalnych zetknięciach się z produkcjami tego browaru na razie nie mogę się przełamać i omijam je szerokim łukiem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Brat_Piwny Wyświetlenie odpowiedziWczoraj widziałem - i zakupiłem - Portera Grudniowego z Ciechana w zestawie ze szkłem. Nowa, niższa cena 42,99 PLN. Na półkach było jeszcze kilka sztuk.
Poza wymienionymi wyżej były wszystkie Komesy (4,99 zł), komplet Manufaktury oraz Lwówek Belg i Marcowe z Ciechana. Wspomniana wcześniej promocja Miłosławia to 5-pak za bodajże 12,50 (albo ,99 - nie pamiętam). A poza tym Podpiwek Jędrzej za 2,99 zł.Last edited by abelincoln; 2013-06-20, 18:58.
Comment
-
Comment