Dzisiaj na półki wjechała Pinta... B-Day 6.39; Stare 5,69; Atak 5,49; Viva 6,29; Ala 4,99; Imperium 6,99. Podobno jeszcze jest Odsiecz ale przy mnie jeszcze nie było
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzychal1
Szkoda tylko tego ,ze od dluzszego czasu nie ma w asortymencie sklepu Konstancina Mazowieckiego.
To problem nie tylko Leclerca, a powodem są zmiany własnościowe w browarze Konstancin. Piwo to - tak jak inne produkcje tego browaru - zniknęło już ponad miesiąc temu (albo i sporo dawniej) z seci sklepów API czy z M&L, gdzie były zawsze i to w okazyjnych cenach. Pewnie wygasły umowy z marketami. Podobno jeszcze trochę czasu upłynie zanim ogarną cały burdelnik i stworzą nowy system dystrybucji.
Ostatnia zmiana dokonana przez chechaouen; 2013-06-26, 20:15.
może być pare groszy w tą lub w tą (pamięć ludzka jest zawodna)
Skalak 12 jasny - 3,70
Skalak 13 ciemny - 3,80 (chyba)
Svijany desitka - 4
Svijany Rytir - 4,70
i jeszcze jakieś Svijany (Kniże?) prawie za 5
Czyli w normie, aczkolwiek myslałem że Leclerc trochę taniej będzie sobie winszował za te piwka.
A i trzeba doliczyć 50 gr kaucji za butelki
Byłem wczoraj - skład jak kolega powyżej opisał plus - dla cieakwskich z wątku o Manufakturze Piwa - Na Miodzie Gryczanym w konserwie także uświadczysz, cena w granicach 4zł o ile dobrze pamiętam.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Premiera porterów ReCrafta Mentor IV Palo Santo i Mentor IV Jeżyna. Podczas wieczoru także wiele okołopiwnych atrakcji i spotkanie z ludźmi z ReCraftu.
Mnóstwo ciekawych piw, promocji, nowości, premier z Polski i z zagranicy. Piwa sprzedawane będą TYLKO na wynos a nie jak w poprzednich latach można było spożywać lane w obrębie sklepu.
Comment