Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TTOP
Wyświetlenie odpowiedzi
Warszawa, Aspekt 79, Leclerc
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoda79 Wyświetlenie odpowiedziCo tam z amerykańców w Leklerku?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Weekendowe zakupy, więc podrzucam ceny:
Pinta
Grodziskie 4,99
Czarna Dziura i Dymy 5,19
Oto 5,99
Viva 6, 29. Niestety brak Ataku.
Promocja na Lwówek Książęcy (2,49),
Ciechany w swoich niestety normalnych cenach - od 3,19.
Kormoran
Rześkie - 3,89
Świeże 4,16
Orkiszowe z Miodem 5,49
Miodne 4,99
Bojanowo Wielkopolskie 3,19
Zawiercie Bursztynowe, Stout 3,99
Jasne 2,99.
Z amerykanów Anchor Porter, double IPA z Anderson i chyba z FlyingDoga Cujo
Aha Manufaktury około 4,50.
Comment
-
-
Lwówek Książęcy kupowałem za 1,99, Ciechany po 2,69. Jakąś godzinę temu. Termin Lwówka - 11.11.2013."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Z Pinty było Zytorillo, Oto Mata, Atak Chmielu, Dyniamit i ApetytnaZycie, wszystko sporo poniżej 7zł (a nawet i po 5.40). Był też ciechan (bodajże miodowy) w bączkach - bardzo fajnei wygląda, pierwszy raz się spotkałem. Widziałem też Bojana ale tylko lager. Kilka promocji na zagranicznych z serii piwo+szkło, bodajże szklanka do weizena z Tuchera i kielich od któregoś z trapistów. Na bogato.
Comment
-
-
Żytorillo po 6,70 (chyba) było juz tylko 6 butelek
Apetyt na życie, jeszcze sporo po 5,80Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment