Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RoskoszP4
Wyświetlenie odpowiedzi
Warszawa, Aspekt 79, Leclerc
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pawelszu Wyświetlenie odpowiedziKupiłem 20, było jeszcze z 20 butelek na półce
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika majeure Wyświetlenie odpowiedziOk. 18 Grand Prix brak , półka z PINTĄ mocno przetrzebiona. Na moją prośbę o dowiezienie piwa z magazynu dowiedziałem się, że do poniedziałku półki nie zostaną uzupełnione, gdyż w magazynie przeprowadzono inwentaryzację .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika majeure Wyświetlenie odpowiedziOk. 18 Grand Prix brak , półka z PINTĄ mocno przetrzebiona. Na moją prośbę o dowiezienie piwa z magazynu dowiedziałem się, że do poniedziałku półki nie zostaną uzupełnione, gdyż w magazynie przeprowadzono inwentaryzację .Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Brat_Piwny Wyświetlenie odpowiedziW dniu dzisiejszym Grand Prix znów było dostępne (raport z godziny 11).
Comment
-
-
Zapowiadana dostawa chyba była, bo półki uginają się od obydwu wersji Grodziskiego, Imperium Atakuje, Viva la Wita, Dobry Wieczór, Żytorillo i Grand Prix. Ograniczony do kilku butelek był jedynie Atak Chmielu.
Ponadto na półce z belgami w promocji Leffe Blonde i Brune 0,33 za 5,49.
Comment
-
Comment