Ktoś był i powie co jest na stanie? Interesowałaby mnie głównie Pinta.
Warszawa, Aspekt 79, Leclerc
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Brat_Piwny Wyświetlenie odpowiedziDostępne piwa z Glogera po 2,49 PLN:
IPA, Pszeniczne Ciemne, Rubinowe
Comment
-
-
Idą święta, więc może komuś się przyda Komes Porter w butelce 0,75 za promocyjne 9,99zł.Last edited by abelincoln; 2015-11-12, 19:11.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abelincoln Wyświetlenie odpowiedziIdą święta, więc może komuś się przyda Komes Porter w butelce 0,75 za promocyjne 9,99zł.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gumball Wyświetlenie odpowiedziLeclerc przebija ofertę biedronki: Leffe Blond za 11,49zł (0,75l). W tej samej cenie były jeszcze dwa inne z Leffe.
Ps. To mój 100 post na bbiz to chyba jestem w końcu senior hehe
Zdrówko.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen Wyświetlenie odpowiedziZ Pint były dziś tylko Ce n'est pas IPA oraz Ce n'est as IPA ambree. Godna uwagi jest opcja z Tenczynkiem Aborygenem. Chyba przez pomyłkę nie doliczają za butelkę, co przy dobrych chęciach (zwrotka w innym punkcie) daje cenę 5,49 zł.
Comment
-
Comment