Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz
Wyświetlenie odpowiedzi
Warszawa, Aspekt 79, Leclerc
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika trzcina_pt Wyświetlenie odpowiedziMiły pan uzupełniający półki z przykrością stwierdził że nie dowieźli Weizena i będzie najwcześniejszej za miesiąc
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedziSporo piw jak zawsze. Pojawił się butelkowy Złoty Denar z Namysłowa po 1.85zł. Poza tym 1.99zł za Kasztelana Niepasteryzowanego.
Z ciekawostek kolekcjonerskich jest karton z dwoma piwami Duvel 0.33L i do tego kielich jak na zdjęciu poniżej, wszystko za 27zł.Last edited by trzcina_pt; 2010-06-27, 01:30.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika trzcina_pt Wyświetlenie odpowiedziBardzo fajnie Misiu kolorowy od kota który wie zapewne więcej od niejednego fizyka ale pisałem o tym już prawie 2 tygodnie temu
Po drugie, nikogo nie obchodzi, co było w Leclercu 2 tygodnie temu, tylko co jest dzisiaj.
Comment
-
-
Nie potrafisz inaczej? Powtórzyłeś informację, więc się nie dziw że ktoś Ci zwraca uwagę.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Informacja poprzednia jest z 14 czerwca, a moja z 26 czerwca.
Czy jest w tym coś złego, że odświeżam info o piwach w tym sklepie ?
Czy nie po to są te wątki pozakładane, aby na bieżąco miec informacje ?
Wybacz ART, ale mam w nosie co było w sklepie 2 tygodnie temu. Mnie interesuje co jest dzisiaj.
Chyba jest to logiczne ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziLepiej chyba jest jednak napisać, jeśli coś się zmieni, czyli np. pojawi lub zniknie z asortymentu.
pozd
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Adamsss Wyświetlenie odpowiedziOd 29.06. do 11.07.2010r. Kasztelan Niepasteryzowany w cenie 1,51 zł.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment