Jest też Rochefort 6 i 8 - 7,99 i 8,99 plnów.
Warszawa, Aspekt 79, Leclerc
Collapse
X
-
-
W sobotę byłem po kilkutygodniowej przerwie, pojawiło się Dyniamit (6,49) i Stare ale jare (5,69 - ale się kończyło na półkach), Gościszewo Pszeniczne (niestety jak dla mnie nieudana warka - mocno apteczne i stomatologiczne posmaki) oraz Rycerz, sporo różności z Frankonii, Pils z Jabłonowa nadal po 2,49 plus butelka.Last edited by legart; 2012-11-20, 08:39.
Comment
-
-
Z tym Gosciszewem to jest tak że to wcale nie jest nie udana warka tylko te piwo mimo iz ma termin ważnosci do końca listopada[oglądałem etykiety w lecrecu]powinno być trzymane w lodówce!!!Jeżeli nie jestg momentalnie kiśnie :[ przerobiłem to już dziesiątki razy w lecrecu.Jeżeli towar szybko dotrze do sklepu od producenta to wtedy kupuje większą ilość np 20 do 30 sztuk i trzyam u siebie w lodówce.Wtedy jest pyszne :]
Comment
-
-
jest Marcowe z CiechanaGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzijest Marcowe z Ciechana
Z innych ciekawostek. Są jeszcze zestawy Miłosławia z pokalem (2 rodzaje) - 3 x Pilzner, Koźlak i Pszeniczne. Cena 17,99 zł. Także coś dla zbieraczy etykiet. Jest dostępna nieco inna wersja etykiety Koźlaka: z "medalem" za Najlepsze Piwo Chmielaki 2012.
Comment
-
-
Zestaw Fortuny - Komes ze szkłem za 25 zł
Można też kupić piwa pojedynczo w cenie 4,99złGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Jest "Koniec Świata" za 6.79 (chyba, nie pamiętam groszowej końcówki)Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziJest "Koniec Świata" za 6.79 (chyba, nie pamiętam groszowej końcówki)Last edited by fuliano; 2012-12-10, 17:56.
Comment
-
-
Mój pierwszy post (witam wszystkich!) będzie jednocześnie zachwytem nad asortymentem piwnym w Leclercu przy ulicy Aspekt! Dziś wróciłem stamtąd z pełną, ciężką siatą, a to tylko dlatego, że nie byłem gotowy na duże zakupy. Nie spodziewałem się, że jest tak dobrze, naprawdę. Następnym razem poleci skrzynka W porównaniu z Realami, Auchanami, Carrefourami - niebo a ziemia.
Zakupione (mam nadzieję, że można tutaj wprost pisać o cenach) skarby poniżej, tak dla orientacji cenowej Forumowiczów. (ceny bez kaucji = 0,50zł)
Miłosław Pszeniczne 3,79zł
Miłosław Marcowe 2,99zł
Mazowieckie 2,69zł
Wrocławskie 2,59zł
Lwówek Piastowski 3,29zł
Lwówek Książęcy 2,49zł
Twierdzowe 3,49zł
Ciechan Marcowe 3,59zł
Comment
-
-
Jeszcze mi jedno pytanie wpadło do głowy, bo między innymi pojechałem tam po zestaw Komesów ze szkłem i niestety już go nie było. Czy ktoś się orientuje, gdzie w Warszawie jeszcze można go dostać?
(Przepraszam, że kolejny post, ale jak kilkadziesiąt for internetowych w życiu przerobiłem, tak to jest pierwsze, gdzie nie potrafię znaleźć możliwości edycji postu )
Comment
-
Comment