Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mtbikerrr
Wyświetlenie odpowiedzi
Warszawa, Aspekt 79, Leclerc
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mtbikerrr Wyświetlenie odpowiedzi(Przepraszam, że kolejny post, ale jak kilkadziesiąt for internetowych w życiu przerobiłem, tak to jest pierwsze, gdzie nie potrafię znaleźć możliwości edycji postu )Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mtbikerrr Wyświetlenie odpowiedziJeszcze mi jedno pytanie wpadło do głowy, bo między innymi pojechałem tam po zestaw Komesów ze szkłem i niestety już go nie byłoLast edited by MaDom; 2012-12-11, 22:04.
Comment
-
-
Kolega MaDom odkrył prawdę. Jestem pracownikiem innej sieci handlowej i robię czarny PR Leclerc'owi, hehe... Jutro będę na Aspekt ponownie to się lepiej rozejrzę, bo ewidentnie czegoś nie zauważyłem. Tym razem Komesy trafią w moje ręce. Pewnie nie zoczyłem ich dlatego, że jak podszedłem do regału z polskimi piwami to kompletnie zgłupiałem od tej różnorodności Jutro będzie podejście na chłodno i z otwartymi oczyma. Dam znać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mtbikerrr Wyświetlenie odpowiedziJutro będzie podejście na chłodno i z otwartymi oczyma. Dam znać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PociungWidmo Wyświetlenie odpowiedziOd wtorku ma być promocja, m.in. Komesy z pokalem za 22,99, Ciechan Lagerowy 2,49, Wyborny 2,69 i miodowy 3,69
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziPojechałem dziś prosto z roboty po Koniec Świata widząc taką cenę, ale jak się uśmiałem gdy na kasie zobaczyłem, że wyskoczyło Jurajskie Jabłkowe po 3,69Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziBłąd w sklepie dzięki uwadze Fuliano poprawiono, obecnie KŚ jest już po 6,79
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PociungWidmo Wyświetlenie odpowiedziOd wtorku ma być promocja, m.in. Komesy z pokalem za 22,99, Ciechan Lagerowy 2,49, Wyborny 2,69 i miodowy 3,69
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PociungWidmo Wyświetlenie odpowiedziGrudniowe portery od Ciechana za ok. 55zł
Chociaż czy jest to powód do smutku? "Zaoszczędzoną" kwotę zainwestowałem w pobliskiej Galerii Bemowo w piwka z Czarnkowa: Bursztynowe, Złote i Grudniowe
P.S. Nadal jest dużo zestawów Komesa ze szkłem w cenie 22,99 PLN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Brat_Piwny Wyświetlenie odpowiedziByły ... ale już się zmyły ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PociungWidmo Wyświetlenie odpowiedziMoże źle szukałeś? Bo jak ja byłem to one nie stały na tych półkach z piwami tylko tak bliżej tej alei z winami, szampanami itp.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment