Z Pint doszła Czarna dziura (5,19) i Stare ale jare (5,69), doszły też Pilsy z Manufaktury.
Warszawa, Aspekt 79, Leclerc
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika legart Wyświetlenie odpowiedziBardzo dobrze. Szkoda że byłem na zakupach dzień przed dostawą. Wie ktoś czy może wróciły rauchbiery z Schlenkerli oraz szerzej - piwa z Frakonii?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziSchlenkerla wróciła razem z kilkoma innymi piwami niemieckimi. Poza tym wysłaliśmy 5 piw z USA. Zapraszam na zakupy w imieniu sklepu
Comment
-
-
Jest wszystko w tym sklepie i do tego tak 20% taniej niż w sklepach. Cech i Piwonia będą się musiały postarać aby utrzymać się na rynku przy takiej konkurencji bo ofertowo Leclerc może ich dogonić a cenowo wygrywa sporo."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Dobry Wieczór jest, ale na promocjach a nie na alkoholowym.
Z Brew Doga jest tylko Kujo i Doggie Style. Procz tego kilka amerykanskich jest jeszcze.
Na promocjach jakies z trollami, bez opisu w jakims ludzkim jezyku (po angielsku lub po polsku
Jurajskie Pils i Jabłko Mięta w duzej ilosci (skrzynki) za jakies male pieniadze (2.20?), ale nie bralem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika psik Wyświetlenie odpowiedziZ Brew Doga jest tylko Kujo i Doggie StyleOchotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner Wyświetlenie odpowiedziZdecydowanie z Flying DogaLast edited by VanPurRz; 2013-02-13, 21:28."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Dobra, to dla porządku, amerykańska oferta Leclerca na dzień dzisiejszy:
Anchor Steam Beer 8,99
Anchor Porter 8,99
Flying Dog Doggie Style 9,49
Flying Dog Kujo 11,49?
Anderson Valley Imperial IPA 12,99
W związku z tym, że w temacie amerykańskich piwami nadal jestem na etapie "pokemon" (zbierz je wszystkie!), przytuliłem jedynie misiałosia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika uziac Wyświetlenie odpowiedziA czy pojawił się manufakturowy pils?
Comment
-
Comment