Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika majeure
Wyświetlenie odpowiedzi
Warszawa, Aspekt 79, Leclerc
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika majeure Wyświetlenie odpowiedziCzy to jakaś promocja, czy też nowa, niższa cena?
Ostatnio odnotowałem obniżkę ceny Ciechana Lagerowego (z 3,19 na 2,99) i Bojana Toporka (zdaje się na 3,39).
Comment
-
-
dziś był Hades za 11,49Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Lagerowe za 2,69 zł dzisiaj było. Jankesy cały czas po 4,69 zł. Generalnie kiepsko z AIPAmi, jedyna jaka była dziś to z Kormorana za 7,49 zł. Poza tym nic, ani z Pinty, ani z AleBrowaru, ani z Ciechana, ani z Wojkówki, ani z DoctorBrew. Tylko wspomniana APA z Lwówka. A akurat miałem strasznego smaka na amerykańce. Wyszedłem jak niepyszny z kilkoma Jankesami...
Poza tym z Pint widziałem Żytorillo, Koniec Świata, a z AleBrowaru Smoky Joe i dużo Milk Stoutów
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bro-man Wyświetlenie odpowiedziRowing Jack, Żytorillo czy coś Dr Brew było?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika the_doctor Wyświetlenie odpowiedziMoim zdaniem pech. Dzisiaj były: Pinta: Call me Simon i Atak, Widawa: Rhino, Orka, Marcowe wędzone, indianin, jakiś stout, Faktoria: american wheat i apa, Olimp: Zeus. Ogólnie mnóstwo Ataku Chmielu i Widawy.
Comment
-
Comment