Z kraftów to dużo Kraftwerkow, Wrężeli. Tradycyjnie nic z AleBrowaru. Z Pintami - jak pisałem - bez szału. Ja wyszedłem z Aborygenami i Świeżymi z Kormo
Warszawa, Aspekt 79, Leclerc
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mkon Wyświetlenie odpowiedziNowe warki Imperatora i Quattro po 8,49, do tego też inne Pinty (Atak, Hopus itp.)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dekosz Wyświetlenie odpowiedziZostały 4 butelki quatro, atak za 5,5zl, hopus siódemkę. Jest też Kejter za 4zl do 20.12 i brewdog barleywine po 15zl. Trochę birbantow.
Ten sklep ma tak, że lubi dostawiać piwa, które schodzą - tak kupiłem sporą ilośc pierwszej warki Imperatora.
Tak czy siak - najlepszy sklep (pod względem cen) w Warszawie.Last edited by yoda79; 2015-12-18, 18:57.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mkon Wyświetlenie odpowiedziŻytorillo z datą 23.01 za 1.99.
Comment
-
-
Grodziskiego z Pinty po 1,99 zł dziś jeszcze trochę było. Poza tym Bavaria Blond w but 0,33 l. po 1,59 zł za buteleczkę (data II.2016). Rzucili też jakiegos macedońskiego pilsa Skopsko po 1,99 zł, stały całe wielkie kartony.
Widać, że była dostawa z Pinty, duzo tego stoi - Atak Chmielu, oba Ambree, Hopus Pokus, Modern... itdLast edited by chechaouen; 2016-01-30, 22:17.
Comment
-
Comment