Wczoraj niestety niezbyt dobry wybór -na półkach dominował BRJ, Fortuna, Sulimar, Staropolski i Kamionka. Krafty pojedyncze egzemplarze Pinta, Dr Brew, AleBrowar, Kignpin i coś jeszcze.
Warszawa, Aspekt 79, Leclerc
Collapse
X
-
Zestaw świąteczny PINTY (3 piwa x 2) w cenie 49 złGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Warzywo Wyświetlenie odpowiedziOgólnie oferta mniejsza i bardziej przypadkowa niż kiedyś. jednak ciągle można kupić dobre piwa w niezłych cenach.
Schrenkela Urbock - 8,49
Schrenkerla Marzen - 7,49
BrewDog Punk IPA - 9,99
Anchor Porter - 11,79
Comment
-
-
Dziś zakupiłem w Leclerc Bielany Doctor Brew Experimental Double IPA po 2,29 (stoi paleta kartonów, data do 20.02) i Hans Weizen po 1,99 (data 17.06, normalnie na półce, czyli chyba ktoś się rąbnął). Tenczynek Milk stout był po 0,99 zł ale została już tylko cenówka pod pustą półką.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziDziś zakupiłem w Leclerc Bielany Doctor Brew Experimental Double IPA po 2,29 (stoi paleta kartonów, data do 20.02) i Hans Weizen po 1,99 (data 17.06, normalnie na półce, czyli chyba ktoś się rąbnął)Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
W tym Leclercu od wielu lat zawsze coś wpadnie do koszyka.
Tak z grubsza co mi się rzuciło dzisiaj w oczy- jest przekrój piw z bielańskiej Karuzeli, Shark z Widawy, cała osobna lodówka Bojanów z rzadko widywanym Porterem oraz nowością- Wiśniowa Krowa, sporo Pinty w dobrych cenach m.in. Atak Chmielu, Viva la Wita czy Bawarka po 6 zł., pils z Jabberwocky na wyprzedaży z końcem terminu za 4.49 zł., z zagranicy dobrze obsadzona Litwa, kilka piw ze Schlenkerli, czeskie Svijany Maz i Rytir, Primator Stout, EPA, Double 24°.
Comment
-
Comment