Wybrałem sie na działkę w piątek, rodzinka pojechała wcześniej i pozbawiła mnie transportu, więc mając do wyboru pociąg lub autobus wybrałem pociąg. Pojechałem specjalnie z przesiadką w Tłuszczu. Byłem ciekaw czy coś się tam zmieniło nie byłem tam chyba 15 lat. Pierwsze kroki zrobiłem do budynku dwarcowego w którem, mieści sie też super markiet. No i pełne zaskoczenie; stają piwka z Ciechanowa, Farskie, Beczkowe mocne, Porter, Łomża wyborowa 0,5 l po 1,59,-, Łomża mocna, Łomża eksportowa, Trzy gatunki piwa z browaru Amber, oczyzwiście z pozostałych naszych zespoleńców browarnianych, kilkanaście zagranicznych, Pauliner itd. nie miałem zbytnio czasu szperać, więc złapołem kilaka butelek Ciechanowa i Łomży i na pociąg, było tego sporo myślę że nie wszystko zobaczyłem co tam sprzedają, muszę tam wrócić, można sie smiało wybrać pociągiem z dworca Wileńskiego np. w sobotę, bilet turystyczny w dwie strony okło 10,-
Smacznego właśnie otwieram zimnego porterka z Ciechanowa, zostało mi jeszcze na deser farskie jednego i drugiego jeszcze nie piłem, jestem bardzo ciekaw jak smakują. Pozdrawiam
Smacznego właśnie otwieram zimnego porterka z Ciechanowa, zostało mi jeszcze na deser farskie jednego i drugiego jeszcze nie piłem, jestem bardzo ciekaw jak smakują. Pozdrawiam
Comment