Przedwczoraj było tylko Pszeniczne i Mocne. Zabrakło Premium, które jednak najbardziej mi smakuje z tej trójki. Na moje pytanie o Premium, paniusia za ladą robiła wielkie oczy i usilnie pokazywała Pszeniczne. Grunt to kompetencja za ladą
Chciałbym zapytać jak tam z dostępnością Pszenicznego? Być może uda mi się wybrać na Ząbkowską w weekend i nie wiem czy wcześniej dzwonić i się dopytywać?
Przedwczoraj było tylko Pszeniczne i Mocne. Zabrakło Premium, które jednak najbardziej mi smakuje z tej trójki. Na moje pytanie o Premium, paniusia za ladą robiła wielkie oczy i usilnie pokazywała Pszeniczne. Grunt to kompetencja za ladą
Niestety u nas jest z reguły tak, że tam gdzie kompetecja jest wyższa, tam i ceny są wyższe. Przydałby się taki sklepik, który prowadziłby jakiś Żyd, bo wtedy byłyby duże szanse, że i kompetencja i ceny będą na przyzwoitym poziomie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse
Chciałbym zapytać jak tam z dostępnością Pszenicznego? Być może uda mi się wybrać na Ząbkowską w weekend i nie wiem czy wcześniej dzwonić i się dopytywać?
Hehe, już sam mogę sobie odpowiedzieć W piątek pszeniczne było, poza tym mocne. Panienka za kasa niekumata, dalej uważa pszeniczniaka za zwykłe jasne. Za to bez żadnych problemów przyjęła bączki bez etykietek.
Sam pszeniczniak super. Więcej szczegółów niedługo w odpowiednim dziale
Jedna z nich zapomniała z wrażenia obsługi kalkulatora. Najpierw policzyła mi tylko za sześć sztuk. Po moim upomnieniu że chyba za mało, w nagrodę policzyła mi za 24 Dopiero za trzecim razem udało się wbić 12x1,80
Slavoy,
jakich ja się opowieści nasłuchałem od burego_wujcia i wilka_shaggyego o obsłudze tego sklepu.
Oni tam chyba notorycznie na gazie
Z ogromną przyjemnością, w przyszłości, wybrałbym się tam "na obczajkę"
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik
Slavoy,
jakich ja się opowieści nasłuchałem od burego_wujcia i wilka_shaggyego o obsłudze tego sklepu.
Oni tam chyba notorycznie na gazie
Z ogromną przyjemnością, w przyszłości, wybrałbym się tam "na obczajkę"
Bez przesady, byłem tam raptem dwa razy i za pierwszym było ok. Jak dla mnie skuteczność mają 50 %
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
Comment