Przedwczoraj było tylko Pszeniczne i Mocne. Zabrakło Premium, które jednak najbardziej mi smakuje z tej trójki. Na moje pytanie o Premium, paniusia za ladą robiła wielkie oczy i usilnie pokazywała Pszeniczne. Grunt to kompetencja za ladą
Warszawa, Ząbkowska 35, Figaro
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyPrzedwczoraj było tylko Pszeniczne i Mocne. Zabrakło Premium, które jednak najbardziej mi smakuje z tej trójki. Na moje pytanie o Premium, paniusia za ladą robiła wielkie oczy i usilnie pokazywała Pszeniczne. Grunt to kompetencja za ladą"All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseChciałbym zapytać jak tam z dostępnością Pszenicznego? Być może uda mi się wybrać na Ząbkowską w weekend i nie wiem czy wcześniej dzwonić i się dopytywać?
Sam pszeniczniak super. Więcej szczegółów niedługo w odpowiednim dziale
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyJedna z nich zapomniała z wrażenia obsługi kalkulatora. Najpierw policzyła mi tylko za sześć sztuk. Po moim upomnieniu że chyba za mało, w nagrodę policzyła mi za 24 Dopiero za trzecim razem udało się wbić 12x1,80
jakich ja się opowieści nasłuchałem od burego_wujcia i wilka_shaggyego o obsłudze tego sklepu.
Oni tam chyba notorycznie na gazie
Z ogromną przyjemnością, w przyszłości, wybrałbym się tam "na obczajkę"Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikSlavoy,
jakich ja się opowieści nasłuchałem od burego_wujcia i wilka_shaggyego o obsłudze tego sklepu.
Oni tam chyba notorycznie na gazie
Z ogromną przyjemnością, w przyszłości, wybrałbym się tam "na obczajkę"Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jwojtynskihmm parę miesięcy temu poprosiłem o pszeniczne, dostałem Mocne - pani w ogóle nie wiedziała o co mi chodzi, a pszenicznego nie byłoLast edited by Maremali; 2006-06-24, 14:39.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyj.w. - Ktoś wie, czy pszeniczne nadal dostępne?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment