Pszeniczna Regina z lodówki, po 1,80 PLN. No ludzie jak w dwa dni zapas nie zniknie to nie wiem co to za warszawsko-podwarszawska sekcja
Warszawa, Ząbkowska 35, Figaro
Collapse
X
-
Warszawa, Ząbkowska 35, Figaro
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumPszeniczna Regina z lodówki, po 1,80 PLN. No ludzie jak w dwa dni zapas nie zniknie to nie wiem co to za warszawsko-podwarszawska sekcja
Pszeniczna Regina jest w butelkach 0,33 l?
Jaka jest kaucyjka?
Czy przyjmują buteleczki 0,33 l z innych browarów?
Czy można płacić tam kartą? Nie wiem, jaki to typ sklepu, więc się pytam.Last edited by Hannibal; 2005-07-19, 21:04."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
1.tak
2.nie zwracałem uwagi
3.nie sądzę - innego piwa w bączkach nie ma
4. to jest monopolowy całonocny - nie podejrzewam przyjmowania kart.To inaczej miało być, przyjaciele,
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Piątek dobry na początek Trzeba będzie jakąs skrzyneczkę na wykend łyknąćTo inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum3.nie sądzę - innego piwa w bączkach nie maGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika OskarxChyba masz dużo wolnego czasu
ps. nie patrzę się jak klej z etykiet rozpuszcza się, w międzyczasie robie inne rzeczy bo czasu mam za mało na wszystkoGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseNo faktycznie, nalanie wody do miski lub wanny, włożenie butelek, a potem wyjęcie ich po godzinie i ściągnięcie etykiet wymaga niesłychanego wysiłku i czasu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikwłozenie 10 butelek do wody i zalanie ich, ok 1 minuty, ściągnięcie etykiet po jakimś czasie oraz włozenie butelek do skrzynki ok 2 minut
ps. nie patrzę się jak klej z etykiet rozpuszcza się, w międzyczasie robie inne rzeczy bo czasu mam za mało na wszystko
Przy okazji dziękuję w imieniu wszytkich zainteresowanych za podanie szczegółowej instrukcji usuwania etykiet z butelek.
Szczególnie cieszę się, że nie trzeba patrzyć jak klej z etykiet rozpuszcza się.
Pzdrawiam
Comment
-
-
Hejcia chłopaki - nawet przy świetnym temacie pszeniczniaka w Polsce robicie porutę.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
Comment